Venčanica
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

U današnjem digitalnom dobu, društvene mreže često postaju platforma na kojoj mladi ljudi dele svoja iskustva, ali i najlepše trenutke.

Međutim, kada se izađe izvan okvira očekivanja ili tradicije, reakcije mogu biti neočekivane. Tako je jedna mlada dizajnerka Tamara Bajkić zbog izbora svoje idealne venčanice doživela bujicu negativnih komentara na mrežama.

Venčanica teška 25 kilogrma

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M A R I S (@mrs.tamaris)

Venčanica je teška 25 kilograma, a cela je prošivena biserima, koji komadu daju posebnu eleganciju. Poput princeze Tamara je sijala na svom venčanju, a najlepše trenutke je ponosno podelila na mrežama.

 

Ipak, tamo se susrela sa mnoštvo negativnih komentara mnogi su rekli da ista izgleda "jeftino" i da se Tamara zaglavila u 2010. godini kada je stil u pitanju, te da ne razumeju potrebu današnjih devojaka da izgledaju tako "jeftino".

Jedni je urnisali, a drugi hvalili

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A M A R I S (@mrs.tamaris)

"Izgleda kao suncobran u kom ne može da se kreće", "Ovo je kič!", "Džabe pare kad nemaš ukusa", "Zašto si imala potrebu da obučeš tako tešku haljinu devojko", glasili su neki od komentara.

 

Pojedini korisnici mreža su bili oduševljeni njenom idealnom haljinom, pa su tako pljuštale i pohvale "Žene su samo ljubomorne", "Svaka čast, devojko", "Izgledaš kao princeza".

(Kurir)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading