Džastin i Hejli Biber
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovaj tranzit tradicionalno donosi harmoniju u odnosima i priliku za flertovanje među parovima.

Mnogi će ovo razdoblje doživeti kao sudbonosno, posebno s obzirom na blagi mlad Mesec u Raku 5. jula, koji simbolizuje emocionalnu udobnost i želju za dubljim vezivanjem.

Evo kako će ovaj tranzit uticati na različite znakove horoskopa:

Rak

Rak

Foto: Shutterstock

 

Mlad Mesec u vašem znaku obećava mogućnost upoznavanja nove ljubavi, koja bi mogla biti povezana s inostranstvom ili obrazovanjem. Na primer, mogli biste sresti nastavnika, advokata ili osobu koja radi u istoj sferi kao vi. Ovaj mesec može označiti početak nečeg posebnog.

Jarac

Mlad Mesec 5. jula i tranzit Venere događaju se u vašem sektoru ljubavi, donoseći priliku da upoznate nekoga posebnog. Inicijativa može doći od te osobe, možda će vas pozvati na sastanak ili ćete zajedno raditi na nekom projektu. Za Jarčeve u ozbiljnoj vezi, jul može doneti priliku za produbljivanje veze kroz razgovore i dijalog.

Bik

bik

Foto: Shutterstock

 

 

Vaša vladarka Venera boravi u sektoru susreta, dok Mars boravi u vašem znaku, što može značiti da ćete privući strastvenog obožavatelja. Ovo je idealan period za udvaranje i izražavanje emotivnosti.

Lav

Venera putuje kroz vaš sektor tajni, a mlad Mesec 5. jula može doneti novog obožavatelja u vaš život, čija veza za sada može biti diskretna ili se može razvijati online. Kasnije u mesecu, Venere u opoziciji sa Plutonom može doneti intenzivan susret.

Ovan

Venera započinje svoj tranzit kroz vaš sektor ljubavi 13. jula, obećavajući upoznavanje osobe koja će vas emotivno angažovati. Konjunkcija Marsa i Urana sredinom jula može doneti neočekivan susret ili izlazak koji će vas duboko impresionirati.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading