venčanje
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/foreverandalwaysweddings

 Naime, svim zvanicama koje su potvrdile dolazak, a nisu se pojavile, poslali su mejl sa računom od 200 evra, što je iznos koji su platili za njihovo mesto.

U mejlu je stajalo: "Potvrdili ste dolazak na venčanje, a onda se niste pojavili. Mi smo unapred platili vaša mesta. Javite nam koji način plaćanja vam odgovara, hvala."

Ovaj postupak izazvao je burnu raspravu na društvenim mrežama.

Neki su podržali mladu i mladoženju, izražavajući žaljenje što se i sami nisu setili sličnog rešenja kada su organizovali svoje venčanje, dok su drugi smatrali da je to preterano i bezobrazno, upozoravajući da bi mogli izgubiti prijatelje.

Jedan od komentara glasio je: "Žao mi je što se i ja nisam toga setila. Ja i moj suprug smo skupo platili hranu koja je kasnije bačena jer se gosti nisu pojavili."

Drugi komentari su bili kritičniji: "Ne bi trebalo ovo da radite, izgubićete prijatelje."

Kako bi prekinuli raspravu, par se oglasio objašnjavajući svoju odluku: "Četiri puta smo pitali da mogu da dođu i svi su odgovorili da mogu. Platili smo unapred, a oni se nisu pojavili.''

,,Nije nam stalo do novca nego do toga kako smo se osećali na naš veliki dan. To je izraz nepoštovanja prema nama. Na kraju nikom ni ne bismo uzeli novac, ali želeli smo da im pokažemo da to nije u redu," zaključili su Dag i Dedra.

Ovaj njihov postupak izazvao je burne reakcije, ali je i pokrenuo važnu diskusiju o poštovanju dogovora i organizacionim troškovima na venčanjima.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading