SAD
Foto: Shutterstock/FOTO Shutterstock

Kada smo izloženi jakom suncu, boca hladne vode može biti pravo spasenje, pomažući nam da izbegnemo dehidrataciju, slabost i druge neugodne simptome.

Međutim, na temperaturama iznad 35 stepeni, voda u boci se brzo zagreva i postaje topla za manje od pola sata, čineći je manje prijatnom za piće.

Iako previše hladna voda može izazvati nelagodnost, svaka ideja koja može pomoći da voda u boci ostane hladna i osvežavajuća je veoma dobrodošla.

Tu u pomoć dolazi TikTok, gde je jedna korisnica podelila jednostavan, ali vrlo efikasan trik za produženo hlađenje vode u boci.

Voda

Foto: Shutterstock

 

Da biste vodu zadržali hladnom duže vreme, napunite bocu do polovine i stavite je horizontalno u zamrzivač.

Na taj način će se voda zamrznuti samo u jednoj polovini boce. Kada se voda zaledi, dopunite bocu i spremna je da je ponesete sa sobom.

Ova metoda vam omogućava da imate veliki komad leda u boci, koji će se sporije topiti, pružajući vam dugotrajan osećaj osveženja.

Neki korisnici su u komentarima napomenuli da već koriste ovu tehniku, dok su drugi oduševljeni jednostavnim i praktičnim rešenjem.

Ovaj trik je odličan način da osigurate da voda ostane hladna i osvežavajuća tokom vrelih dana, čineći je savršenim pratiocem za duže boravke na suncu.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading