VERENIK JE OSTAVIO TRI NEDELJE PRED VENČANJE Godinama bili u ljubavi, a onda joj se SRUŠIO SVET
Foto: Shutterstock

Džesika Bučanan (33) šminkerka iz Toronta, ispričala je svoju životnu priču, kako ju je verenik ostavio samo tri nedelje pre venčanja.

"Kad mi je to rekao, prvo je bio trenutak tišine, a onda sam shvatila da vrištim. Podigla sam ​​našu fotografiju sa noćnog stočića, bacila sam je o zid i briznula u plač. Manje od 3 nedelje pre venčanja, moj verenik je otkazao naše venčanje," prisetila se Džesika.

Njenog nesuđeng verenika Adama prvi put je upoznala 2010. godine na fakultetskoj zabavi kad su oboje imali 19 godina.

"Bio je sladak i zabavan, ali bili smo samo prijatelji do našeg prvog sastanka, u julu 2015. godine. U septembru smo postali par. Voleli smo se i nikad se nismo svađali. Ali kako su godine prolazile, ponekad sam se pitala da li tako izgleda pronalazak te posebne osobe?" ispričala je.

U martu, 2022. godine, Adam je organizovao veliku prosidbu. Napunio je skladište svećama i džinovskim srcem od cveća.

"Znajući da sam veliki obožavatelj Tejlor Svift, pustio je 'Love Story' kad sam ušla i tamo su bili svi - naši prijatelji i porodica. Bilo je to poput scene iz filma. Nikad nisam forsirala udaju, ali kad sam videla koliko me Adam voli, trud koji je uložio, bio je to predivan osećaj, najvažniji na svetu," prisetila se.

Ipak, euforija nije potrajala. Od početka joj se činilo da Adam nije zainteresovan za planiranje venčanja. Mislila je da je to normalno i kao kreativac, bacila se na organizaciju.

"Pronašla sam preuređen staklenik za 130 gostiju, odabrala pet tematskih bifea, i platila kaparu od 4.700 evra. Venčanicu sam platila isto toliko, ali kad sam videla svu tu čipku i sjaj, znala sam da je to prava. Moja mama i sestra su plakale kad su me videle u njoj," prisetila se.

Ali kako se veliki dan približavao, osetila je da nešto nije u redu.

"Adam i ja smo se počeli da se svađamo, što nikada pre nismo radili. Duboko sam ga volela i želela sam da bude srećan. Rekla sam mu da, ako ne može da razgovara sa mnom, neka ide da razgovara tako sa nekom drugom. Kasnije sam se smirila i pokušala sam da zaboravim na to i fokusiram se na venčanje," ispričala je Džesika.

Nekoliko dana kasnije, celo jutro je imala loš predosećaj.

"Osećala sam neki nemir, a onda je niotkuda ušao Adam. Čim sam mu videla izraz lica, jednostavno sam znala. Ali kada sam čula kako mi govori da ne može da me oženi, poludela sam, obuzeli su me bes i osećaj poniženja. Dok sam vikala, Adam je samo stajao, slomljen," priča ona.

Nije mogao da navede nikakve konkretne razloge - samo je ponavljao kako se užasno oseća i kako mrzi što to mora da uradi. Znali su da je vezi došao kraj.

"Adam je otišao kod tate, a ja sam ostala kod kuće, okružena stvarima za venčanje. Nisam mogla da prestanem da plačem. Uzalud smo potrošili oko skoro 19.000 evra, ali moja porodica me podržala, brinuli su samo o mojoj sreći. Nisam želela da vidim Adama nakon toga, ali morali smo da odlučimo kako ćemo to reći našim gostima. Na kraju smo im kratko poručili - Venčanje je otkazano, molimo vas da poštujete našu privatnost. Neki su ljudi mislili da se radi o zakasneloj prvoaprilskoj šali!" ispričala je.

Nakon toga Džesika nije želela da ostane kod kuće, pogotovo ne na dan kada je venčanje trebalo da se održi. Pa je odlučila da ode negde i to, ni manje ni više, nego na koncert Tejlor Svift.

"Kupila sam sebi kartu za 2.000 evra i otišla u Teksas. Tako sam, 21. aprila, umesto da hodam prema oltaru u venčanici, koja je i dalje u mom ormaru, bila  na prepunom stadionu u šljokičastoj jakni, pevajući iz sveg srca. Bilo je neverovatno," seća se Džesika.

Tokom sledeće godine odustala je od ljutnje. Čak je počela da izlazi s drugim muškarcima.

"Naš brak nikada ne bi uspeo, a kad se sad sretnemo u izlasku, ponašamo se pristojno. Na dan kada je trebalo da bude naša godišnjica braka, priredila sam zabavu s temom 'Tejlor Svift' za svoje prijateljice i bilo nam je super. Ne znam hoću li se ikada udati. Ali naučila sam koliko je važno biti iskren s osobom koju voliš. Nijedan odnos ne može da preživi bez toga," zaključila je Džesika, piše "San".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading