bosanac razbija televizor
Foto: Printscreen/www.youtube.com/Dnevni avaz

 Iza ovog postupka krije se teška životna priča. Mirsad je objasnio da ga je pandemija dovela u izuzetno tešku situaciju.

Bez posla je, njegova supruga je bolesna, a imaju desetogodišnjeg sina. Televizor je razbio iz očaja, jer se osećao bespomoćno.

U razgovoru za Dnevni Avaz, Mirsad je otkrio da mu je koronavirus dodatno otežao život, jer nije mogao ni sezonski da zaradi novac, pošto nije bilo dijaspore koja obično dolazi leti.

Na ivici očaja, priznao je da se našao u situaciji u kojoj nije imao ni za hleb za svoje dete. Zarađuje kopajući grobove, što opisuje kao posao kojem se, koliko god to ružno zvučalo, raduje, jer mu omogućava bar neki prihod.

Uz to, uzgaja kornišone koje prodaje, ali sve što zaradi odlazi na otplatu kredita. Život mu je izuzetno težak, bez poljoprivrednih mašina i osnovnih sredstava za rad.

Njegov sin Bahir prati školu preko interneta, ali i to predstavlja dodatni finansijski teret za porodicu. Mirsad je zabrinut kako će platiti račun za internet, jer je on neophodan za Bahirovo obrazovanje.

Sve je, kako kaže, "živa patnja", i trenutno ne vidi izlaz iz teške situacije u kojoj se nalazi.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading