mama viče na tinejdžera
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Na njemu je prikazan tinejdžer iz Indije koji je navodno štrajkovao glađu tri dana kako bi iznudio od majke novac za novi iPhone. Snimak je zabeležen u prodavnici telefona, a video je pregledan više od milion puta.

U snimku se pojavljuje i majka tinejdžera, starija žena koja prodaje cveće ispred hrama. Ona je objasnila da mu je dala novac za telefon jer nije jeo tri dana, ali je naglasila da mora da zaradi taj novac i da ga vrati.

Njen izraz lica, koji oslikava unutrašnju borbu, rastužio je mnoge gledaoce i pokrenuo raspravu o tome kako mladi danas vide statusne simbole.

Mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da je tinejdžer bezosećajan jer je izložio majku emocionalnoj i finansijskoj patnji.

Kritike su uglavnom usmerene na to što je novac za skupi telefon dobijen od majke koja se teško zarađuje prodajom cveća, dok sin ne doprinosi i ne radi.

Rasprava je dovela do šireg promišljanja o vrednostima i prioritetima mladih u savremenom društvu.

Majčina izjava i izraz lica dodatno su pojačali osećaj tuge i razočaranja kod mnogih gledalaca.

Rasprava koja je usledila na društvenim mrežama reflektuje šire društvene dileme o potrošačkoj kulturi, statusnim simbolima i načinima na koje mladi pokušavaju da ostvare svoje želje, često bez obzira na cenu koju drugi plaćaju.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Udala se sa 16, a sada je razvedena sa dvoje dece: Buduća Elitarka o teškoj životnoj priči i ljubomornom mužu #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryoupage #viralvideo #fypシ゚viral #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading