hotelska soba
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Tokom prvog dana, Rara je primetila da ključ od sobe ne radi ispravno, pa je otišla na recepciju kako bi rešila problem. Tamo ju je radnik hotela pozvao na kafu, a kada je odbila, tražio je njen broj telefona.

Kasnije je shvatila da se isti radnik prijavio na njen OnlyFans nalog i poslao joj poruku, što ju je šokiralo jer je koristio informacije iz hotelske rezervacije da je pronađe na internetu.

Nakon nekoliko dana, kada se vratila u sobu nakon večere sa sinom, zatekla je flašu proseka. Posumnjala je da je radnik hotela ostavio vino, a on je na njenu poruku odgovorio izvinjenjem.

Smatrala je da je situacija rešena, ali je, iz predostrožnosti, ostavila kameru u sobi pre nego što je izašla, piše daily mail. 

Kada je kasnije pogledala snimak, bila je užasnuta. Na videu se vidi kako radnik u hotelskoj uniformi pretražuje njene stvari, miriše njen donji veš i stavlja ga u džep.

Armstrongova je bila zgrožena i poslednju noć je provela u drugoj sobi, a zatim se vratila sa sinom u Britaniju.

Nakon prijave incidenta, hotel je otpustio radnika, ali putnička agencija nije refundirala njen novac jer incident nije prijavljen ni njima ni policiji.

Armstrongova je objasnila da je sve otkrila poslednjeg dana odmora i da nije htela da propusti let.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading