prevara u braku
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Na Redditu je anonimna korisnica podelila svoju tešku ispovest o neverstvu koje je uključivalo njenog muža i majku.

Njihova afera trajala je šest godina, započevši pre rođenja njihove ćerke, što je za nju bio šokantni udarac.

Otkrila je istinu nakon što je njena majka priznala da je u vezi s njenim mužem i da planira da izbaci njenog oca iz kuće, useli se kod njenog supruga i odvede njenu četverogodišnju ćerku sa sobom.

Njena majka je čak izjavila da će ćerku odgajati kao svoju, što je dodatno pogoršalo situaciju.

prevara u braku

Foto: Shutterstock

 

Njen muž je priznao aferu iste večeri kada je majka otkrila tajnu. Ispostavilo se da su ljubavnici već godinama i da planiraju zajednički život.

Muž je čak nameravao da odvede njihovu ćerku nekoliko hiljada kilometara dalje, od Arkansasa do Los Anđelesa, i da je njena majka odgaja.

Žena je bila šokirana otkrićem vrućih poruka i golišavih fotografija svoje majke na muževom telefonu. Otac, koji je policajac, bio je takođe šokiran ovom situacijom, piše the sun. 

U svom postu na Redditu, ona je izrazila osećanje mučnine i tuge, ne znajući kako da se nosi sa ovim izdajničkim činom i emocionalnim previranjima.

Tražeći savet od Redditora, dodala je: "Ne znam kako ću ikada moći da se nosim sa ovim, da li je moja mama narcisoidna?

"Osim razvoda od muža (što moj muž želi da uradi kako bi mogao da bude sa mojom mamom, oni se u šali zovu moćnim parom), kako mogu da se izborim emotivno?'''

afera

Foto: Shutterstock

 

"Da li je neko ovde bio u situaciji kao što je moja i kako ste to prebrodili?"

Post je ubrzo osvojio internet, jer su ljudi pohrlili da podele svoje savete, a jedan je predložio: "Mislim da bi trebalo da se borite za puno starateljstvo nad svojom ćerkom, a ako se odsele sa njom, odmah idite u policiju.''

"Koliko vidim, vaš muž neće biti dobar roditelj. Nisam siguran da mogu da vam pomognem u suočavanju, ali ja bih predložio nezdrave količine pice. "

Drugi se ubacio: "Ovo je jednostavno užasno. Mislim varanje je ionako loše, ali sa tvojom majkom?''

"Samo ga ostavi, pojedi onoliko načosa koliko hoćeš, dobij puno starateljstvo nad svojom devojčicom i nikada više ne razgovaraj sa tom lažljivom majkom."

Treći je napisao: "Tako mi je žao što vam se ovo dešava. Advokat, i iseći ih iz vašeg i života vaše ćerke zauvek.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading