sestre bliznakinje
Foto: Printscreen/www.tiktok.com/zabibby

Libi, koja je azijskog porekla, ima tamnosmeđu kosu i smeđe oči, dok je Zabrina plave kose, svetle puti i plavih očiju. Ova neobična situacija rezultat je retkog fenomena poznatog kao heteropaterna superfekundacija.

Heteropaterna superfekundacija se dešava kada dva različita jajašca iste majke budu oplođena spermatozoidima od dva različita oca.

Ovaj fenomen je izuzetno redak kod ljudi, ali relativno čest kod nekih životinja poput mačaka i pasa.

U slučaju Libi i Zabrine, njihova majka je imala veze s dva različita muškarca u vreme začeća, što je dovelo do toga da su dve spermatozoide oplodile dva različita jajašca, svaki od različitog oca.

Ova situacija rezultirala je rođenjem bliznakinja s različitim biološkim očevima, što je zbunilo mnoge. Njihova majka je proglašena nesposobnom za roditeljstvo, pa su oba oca dobila puno starateljstvo nad svojim ćerkama.

Devojčice su odgajane kao sestre, a istina o njihovom biološkom srodstvu otkrivena im je tek kada su napunile 11 godina.

Uprkos različitom izgledu, Libi i Zabrina nikada nisu sumnjale u svoju blisku povezanost, a sada, iako žive sa svojim očevima, održavaju jak odnos.

Njihova priča postala je viralna nakon što je video objavljen na TikToku pod korisničkim imenom "zabibby" sakupio više od 7,9 miliona pregleda, ostavljajući mnoge zapanjenim jedinstvenom pričom bliznakinja.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading