deda i unuk
Foto: Printscreen/www.youtube.com/RTV SLON

Kada su mu se sin i snaja razveli, Jusuf i njegova supruga suočili su se s teškom odlukom - da preuzmu brigu o svojim unucima ili da ih prepuste Domu za decu bez roditeljskog staranja.

Majka dečaka napustila ih je pre pet godina, a otac nije imao mogućnosti da se brine o njima.

Ova situacija dovela je do toga da su Jusuf i njegova supruga preuzeli starateljstvo nad unucima, Alenom, Anesom i Amelom, iako su se suočavali s brojnim izazovima.

Jusuf nije mogao da podnese pomisao da njegovi unuci završe u domu, pa ih je odmah preuzeo i doveo svojoj kući.

deda i unuk

www.youtube.com/RTV SLON

 

Njihova borba za starateljstvo trajala je pola godine, ali na kraju su uspeli da dobiju pravo da brinu o dečacima. Iako briga o deci nije bila laka, Jusuf je istakao da bi sve ponovio bez razmišljanja, jer ljubav prema unucima mu je davala snagu.

Pod dedinom ljubavlju i podrškom, unuci su razvili svoje snove i ambicije. Najmlađi Amel sada je učenik drugog razreda i trenira karate, sanjajući da postane policajac.

Anes, njegov stariji brat, takođe se bavi karateom i želi da jednog dana postane trener. Najstariji Alen već je osvojio preko 44 medalje na različitim takmičenjima u karateu.

Iako su prošli kroz težak period, Jusuf i njegova supruga uspeli su da pruže stabilnost i ljubav svojim unucima, pokazavši da snaga porodice može prevazići sve prepreke.

Njihova priča je inspiracija mnogima i dokaz da ljubav i posvećenost mogu promeniti živote na bolje.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Sportisti paraolimpijskog tima Srbije koje će ugostiti predsednik Aleksandar Vučić #alo #alodnevnenovine #alonovine #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading