mlada
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kada je saznala gde bi trebalo da sedi tokom ceremonije, donela je odluku da na venčanje neće ići.

Naime, želja mlade je da njena majka sedi pored fotografije njenog pokojnog oca tokom ceremonije, dok bi njen sadašnji suprug sedeo dalje.

„Bivši suprug se godinama borio s alkoholizmom, što je kulminiralo tragičnim krajem. Razveli smo se, a nakon nekog vremena ponovo sam se udala. Međutim, moja ćerka i moj sadašnji muž imaju složen odnos i teško se slažu,“ objašnjava majka.

Nevesta je najpre pomenula želju da uključi sliku svog oca kao deo ceremonije, što majka razume kao čin poštovanja.

Međutim, problem je nastao kada je ćerka zatražila da majka sedi pored te slike tokom venčanja, a zatim i za stolom tokom svadbenog slavlja, odvojena od svog sadašnjeg supruga.

brak

Foto: Shutterstock

 

Majka je odbila taj predlog, što je izazvalo oštru raspravu između njih dve.

„Rekla je da sam sebična i da ne poštujem uspomenu na njenog oca. Na kraju sam joj jasno stavila do znanja da neću prisustvovati ako je to njena konačna odluka,“ napisala je na Redditu, prenosi People.

Na Redditu su komentari različiti:

„Normalno je da ćerka želi da oseti prisustvo svog oca na venčanju, naročito zbog značaja tog dana. Ali zahtev da majka sedi pored slike je morbidan, naročito s obzirom na njihovu prošlost,“ komentariše jedan korisnik.

Drugi dodaje: „I sama želim da odam počast preminulom roditelju na svom venčanju, ali nikada ne bih od njih tražila nešto ovako.“

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading