brak
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovo je iz prve ruke iskusio mladoženja koji je umalo doživeo nervni slom kada je video svoju majku kako dolazi na svadbu sa njegovom bivšom devojkom.

Naime, anonimni Britanac je zamolio razvedene roditelje da na venčanje dovedu pratnju, pretpostavljajući da će njegova majka doći sa svojim drugim mužem.

Međutim, ono što se dogodilo, ni u najgorim snovima nije mogao zamisliti.

U postu na Redditu, muškarac je ispričao kako je svoju suprugu Džun upoznao pre tri godine, ali da njegova majka nikada nije prihvatila tu vezu jer je obožavala njegovu bivšu devojku, Margo.

On i Margo su bili zajedno pet godina, ali su raskinuli nakon što su mu prijatelji i sestra skrenuli pažnju na njeno manipulativno i kontrolisano ponašanje, prenosi mirror. 

Iako je njegovoj majci to teško palo, činilo se da je konačno prihvatila njegovu novu vezu kada je objavio da će se venčati sa Džun. Međutim, pravi šok usledio je na svadbi.

fotograf slika venčanje

Foto: Shutterstock

 

,,Nakon ceremonije, Džun i ja smo otišli da se slikamo. Kada smo se vratili, sestra moje supruge dotrčala je u panici. Čim sam video sto za kojim su sedeli moj otac, njegova supruga, moja majka i... Margo, sve mi je bilo jasno.''

,,Besan, odmah sam prišao majci i rekao joj da zajedno sa Margo napusti venčanje. Prijatelji su ih ispratili, ali pre nego što je otišla, majka je počela da viče da je Margo moja "srodna duša" i da Džun stoji na putu "pravoj ljubavi"  ispričao je mladoženja.

Nakon venčanja, porodica je bila besna na njega jer je izbacio majku sa svadbe "svog jedinog sina", iako je ona prisustvovala ceremoniji i izbačena je tek sa prijema. 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading