A MOGAO JE DA SUDI FINALE Pokačio se sa Mesijem i doživeo kolaps
Tanjug/Ap

Lahoz je sudio meč četvrtfinala između Holandije i Argentine. Utakmica je u regularnom delu završena bez pobednika, 2:2, a Argentina je izborila plasman u polufinale SP posle boljeg izvođenja penala.

Ovaj meč obilovao je incidentima u kome su učestvovali igrači obe reprezentacije, a Lahoz je dodelio čak 17 žutih i jedan crveni karton.

Španski mediji tvrde da Sudijska komisija FIFA smatra da je Lahoz loše vodio duel između Argentine i Holandije i da je on najveći krivac za ponašanje fudbalera dva tima.

A, MNOGI SU MISLILI DA JE POTPUNO LUD Prognozirao, tukao se, a sad je ispao prava Baba Vanga

Lahoz je na SP u Kataru sudio mečeve u grupnoj fazi Katar - Senegal (1:3) i Iran - SAD (0:1).

FIFA je inače pokrenula postupak Fudbalskih saveza Holandije i Argentine zbog ponašanja igrača.

U centru pažnje bio je Lionel Mesi. Njemu se nisu svidele neke odluke sudije, pa mnogi smatraju da i to ima veze u celoj priči.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Србија

12.12.2022 14:18

Свакаква будала суди на СП. Колина пао на испиту.

Djoka

13.12.2022 10:52

@Србија - Para vrti gde burgija neće. Sudija Lahoz gutao gnedle jer otvoreno navijao za Argentinu. Nije isključio Paredesa kada šutirao loptu u pravcu klupe Holanđani. Posle toga mu još dva puta nije pokazao drugi žuti, da bi dočekao da ga jedan iskompleksirani igrač , koji se proslavio u Barseloni , gde su svi MORALI da igraju za njega, Mesi, napada. To mu je hvala što ga je ostavio u igri za polufinale jer mu nije dao prezasluźeni žuti zbog namerno igranja rukom. Itd...