NOLETOV TRENER NIKAD JAČE ZAGRMEO Đokovića su prozivali poluigrači, najbolji teniser na svetu ne mora da glumi
AP Photo/Andy Brownbill

Trener našeg asa odgovorio je igračima koji osporavaju Novaka.

Ne znam kako bih nazvao te ljude… Video sam i neke poluigrače kako svašta pričaju… Sve postoji evidentirano. On ne želi da izađe sad s time u javnost, rekao da će izaći jednog dana. Postoje snimci magnetne rezonance, postoje nalazi i mišljenja doktora, radiologa - rekao je Ivanišević za "Sport klub".

Nastavio je u istom ritmu.

- Sve je moguće u životu. Te 2021. sam mislio da je nemoguće, pa je uspeo. Doktorka koja ga je tada gledala sada nam je rekla da je ovo nemoguće, da ovo nikada nije videla… Neki ljudi bolje podnose bol, neki slabije.

KAD NOVAKU KAŽETE "NE"... Đokovićeva osveta: Evo zašto su Ameri upravo napravili pakao ostalim teniserima

Imao je Nole velike probleme.

- Od sedam zagrevanja, možda su dva-tri bila normalna, ovo sve ostalo… Ne znam ni kako bih nazvao, samo neko udaranje u mestu. Videli ste i na mečevima na koliko lopti nije trčao, ali opet je uspeo da osvoji tako što je igrao perfektan, agresivan tenis – ne pamtim kada sam ga video da igra tako agresivno na nekom grend slemu.

Na kraju je imao jasno poruku.

- Ne možemo da zaustavimo ljude da govore ovo ili ono, neka svako misli šta hoće, ali smešne su mi one izjave kad kažu: „Glumio je u meču“. Najbolji teniser na svetu, pa šta ima da glumi protiv nekog igrača od kojeg bi realno izgubio samo nekoliko gemova. Dobiće ga i ovako i onako - jasan je Ivanišević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading