"VRAĆAM TI MUŽA" Ovo je pismo koje je ljubavnica napisala ženi s čijim se suprugom viđa, ljudi se krste i levom i desnom rukom! 20:45
KADA MUŠKARAC OVO KAŽE, SIGURNO VAS VARA Stručnjak za veze otkrio rečenicu koja odaje preljubnika, a žene se složile 13:02
"MENE SUPRUGA PERE, SPREMA MI HRANU, MESI KOLAČ“: Otac Predrag Popović izazvao raspravu govoreći o svom braku 14:17
PREOTELA GA OD NAJBOLJE PRIJATELJICE Pevač je izgubio glavu za njom, ostavio ženu i decu, a svi kažu da može da ima mnogo lepšu 20:39
ADVOKAT ZA RAZVODE SAVETUJE ŽENE Ne petljajte se ni u ludilu s muškarcima koji rade ove poslove 20:24
NEMA DIMA BEZ VATRE Ako sumnjate da vas partner vara, jedna noćna navika je signal da ste u pravu! 15:19
KAO U ŠPANSKOJ SERIJI „Otkrila sam da moj muž ima ljubavnicu, a onda sam se zaljubila u njenog supruga!“ 20:28
„ISTO JE RADIO I MOJ BIVŠI“ Devojka ispričala kako otkriti da muškarac voli da švrlja, mnogi se složili s njom 14:50
NE SVIĐA IM SE NJEN IZBOR Zbog veze sa oženjenim, pevačica izgubila mnogo pratilaca na Instagramu 13:47
SPREMA JOJ OSVETU Muž je saznao da je njegova žena spavala sa 26 muškaraca, i to sasvim slučajno! 15:58
TREBA LI PRIZNATI PREVARU? Stručnjak za partnerske odnose savetuje šta je najbolje uraditi, iznenadićete se! 14:58
NIJE VIŠE MOGLA DA IZDRŽI PRITISAK „Priznala sam suprugu da ga varam, a njegovo ponašanje me zapanjilo“ 12:54
„BILA SAM BESNA KAO RIS!“: Kada je Andrea saznala da je muž vara s komšinicom, žestoko mu se osvetila 21:43
VARAJU IAKO VOLE MUŽEVE Ovo su najčešći razlozi zbog kojih udate žene nađu ljubavnika, jedan će vas posebno iznenaditi 21:47
''PAMETNO SAM ULAGALA, NISAM KUPOVALA TAŠNICE'' Marina Tadić o biznisu od kog zgrće lovu čak i bez pevanja, spomenula Džejlu 11:42 Vip 0
OBUKAO SI SIVU ROLKU? ODMAH LETIŠ IZ STRANKE! Milenko Jovanov U RINGU otkrio tajne iz političkog sveta (VIDEO) 20:00 Vesti 14
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG ĆERKE Za ovo do sada niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 17:25 Vip 0
MINISTAR RISTIĆ I JELENA TRIVAN NA PANELU ''ODGOVORNOST U PODIZANJU NIVOA DIGITALNE PISMENOSTI'' Trivan: Mali broj dece traži stručnu pomoć, roditelji moraju da budu informisani 10:18 Vesti 0
OTKRIVENO ZAŠTO JE NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U POLCIIJI "Kažnjena sam i moram da platim, advokat mi je rekao..." 22:20 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
NIKADA NA PRAZAN STOMAK Izbegavajte ovih 5 stvari pre jela, niste ni svesni šta mogu da urade vašem organizmu 17:32