EVO KAKO VAM TRGOVCI NAMEŠTAJU 'LAŽNJAKE': Masovno počeli da obmanjuju kupce, a ova 2 proizvoda su najkritčnija 17:43 BIZ 0
OBMANJIVALA GA 15 GODINA, KAD JE SAZNAO ISTINU SRUŠIO MU SE SVET Muškarac poverovao supruzi da mu je rodila tri ćerke, pa na videlo isplivala GORKA ISTINA (FOTO) 12:00 Razonoda 0
REVIZORI OBELODANILI: SA OVIM PROIZVODIMA NAS NAJČIŠĆE OBMANJUJU Za ove namirnice nikada ne biste rekli! 14:16 Vesti 0
EKSKLUZIVNO, NAPAD NA TELEKOM U CRNOJ GORI Videli su da ne mogu da ih pobede dostignućima, pa spremaju propagandni rat 16:20 Vesti 0
Alo!/Mediji VERICA JE LAŽNO PLAKALA I MOLILA ZA POMOĆ, ZAVRŠILA NA ROBIJI Obmanula celu Srbiju da joj je dete bolesno, pa uzela milione 11:56 Hronika 0
Alo/N.D. "ŽIVE NA RECKU, PUNO JE LAŽNOG SJAJA" Dejan Petrović raskrinkao estradu: KADA BI NAROD TO ZNAO... 08:04 Vip 0
Alo.rs Šta je interes pomoćnice ministra da laže i obmanjuje javnost preko svog Instagrama? (FOTO) 21:56 Vesti 1
Kurir/Alo/Đ.M. ON LAŽE GDE STIGNE, KUĆA MU LIČI NA ŠTALU Prijatelj Marka Osmakčića sve otkrio i raskrinkao ga, ponovo je obmanuo javnost?! 10:20 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. NOVI DETALJI MONSTRUOZNE OBMANE OSMAKČIĆA Markov brat poslao užasnu poruku dva dana pre izmišljene sahrane njihovog oca 13:46 Vip 0
Alo/Đ.M. VIKTORIJI SAOPŠTENA GNUSNA LAŽ PORODICE OSMAKČIĆ Zadrugarka se slomila u programu uživo, Mitrovićeva van sebe poručila samo jedno 22:53 Vip 1
SrbijaDanas/Alo/Đ.M. TRUDNOĆA U ZADRUZI JE LAŽNA! Stravične optužbe na račun Viktorije i Marka, upleten i voditelj, pojavio se snimak koji sve govori (VIDEO) 10:51 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠAKIRA I PIKE OBMANULI JAVNOST Fudbaler i pevačica postigli dogovor pre skandala o prevari, isplivali skandalozni detalji 10:45 Vip 0
Alo!/Večernji/M. Š. KAO U FILMU Slučaj pljačke hrvatsku javnost podigao na noge: Dobar dan, ja sam policajac koji trenutno proverava vašu banku... 15:07 Vesti 0
Alo.rs/Republika/N.A. KO TO ŠIRI LAŽI O GRČKOJ? Žele da odvrate Srbe od odlaska na more! 17:47 Vesti 1
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0