Poternica za Ilinčićem
UAE
Poternica za Ilinčićem

UAE

Poternica za Ilinčićem, Foto: UAE

Prijatelji Borka Ilinčića, člana kriminalne grupe "Pink Panter", pretpostavljaju da je on izvršio samoubistvo u zatvoru u Dubaiju jer je trpeo svakodnevnu torturu pošto nije želeo da pređe u islam!

Ilinčić je pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji 2. januara, a prema zvaničnom saopštenju preminuo je u snu od posledica infarkta, piše Kurir.

Njegova porodica otišla je u Emirate da bi preuzela telo.

- Sumnja se da je Borko u zatvoru trpeo maltretiranja drugih osuđenika, naročito drugih veroispovesti. Navodno, oni su ga terorisali jer je Srbin i pravoslavac. Prema informacijama do kojih smo došli, terali su našeg Borka da promeni veru, priča njegov porodični prijatelj.

U zatvoru su mahom bili osuđenici druge veroispovesti.

- Oni su se striktno pridržavali pravila koja im vera nalaže, a Borka su ubeđivali da se moli pet puta dnevno, što on nikako nije želeo. Usled pritiska koji nije mogao da izdrži, sumnjamo da je podigao ruku na sebe, tvrdi Borkov prijatelj i dodaje da on nikada nije imao zdravstvenih problema.

Porodica će po dopremanju tela u Beograd, tražiti obdukciju, koja će potvrditi ili odbaciti njihove sumnje.

Borko je bio mozak upada u čuvenu zlataru u Dubaiju, zbog čega je, posle hapšenja u Španiji i izručenja, u Emiratima osuđen na 10 godina zatvora.

Komentari (5)

jovica tesanovic

08.01.2017 08:42

nije njemu islam dosao glave vec njegova pljacka zlata.nije bio mali i znao je bolje nego mi kakvi su njihovi zatvori.zna se sta prvo strada a to su isusove muke zar ne.arapima je na isto musko ili zensko vazna je rupa.p.s.uz svo postovanje rodbini i ostalim istina se nece iz zatvora nikad saznati o prelasku na islam troturama itd.sam birao put sam se ubio i zdravo djaci.

kapor momir

08.01.2017 15:56

@jovica tesanovic - a koji ga je vrag gonio da stigne tu gde se na silu prima islam ako je to uopste tacno.razlog smrti je ne prelazak na islam a ne dogadjaji njegovom voljomizazvani zar ne?

mm

08.01.2017 08:47

Ma da!Nikada ljudi koji imaju srce za takav posao ne razmisljaju o prekidu svog puta!Njihov mozak uvek trazi resenje i izlaz!

žeks

08.01.2017 11:36

Lopovi imaju samo jednu veru veru u novac njih druga vera nezanima!!!

Vule

08.01.2017 13:53

Nasi forenzicari su iisto ogrezli u kriminalu ,nece porodici reci istinu