Jovana Vukojević
print screen
Jovana Vukojević

print screen

Jovana Vukojević, Foto: Printscreen

Imajući u vidu da Prva ambiciozno startuje novom sezonom, od ove nedelje nas očekuju mnogi noviteti, jutarnji program i specijalne emisije koje će se baviti beogradskim izborima ali i novi studio “150 minuta” u kojem ekipa spremno dočekuje svoje gledaoce sa aktuelnim, životnim temama i novim rubrikama.

Urednica Jovana Vukojević kaže da je najviše raduje povratak te prave moći koju televizija ima, a to je da će još intenzivnije biti u funkciji građana čijim problemima i rešenjima će se svakodnevno baviti:

„Uvodimo novu rubriku '150 rešenja' u kojoj ćemo rešavati mnoge probleme naših gledalaca. Socijalno-društvene priče koje se tiču svih nas i dalje su neizostavni deo naše emisije, a imaćemo temu dana koju ćemo sagledavati iz više uglova. Ono što smatram da je najbitnije i zbog čega nas gledaoci toliko vole i prate jeste što je ovo emisija koja se od samog početka intenzivno bavi svakodnevnim, životnim stvarima. Ovo je zapravo priča o svima nama i našoj dnevnoj borbi sa mnogim izazovima i vremenom“.

Tu je i posebna rubrika „150 kroz Srbiju“ u okviru koje će dopisnici Prve donositi najzanimljivije priče iz svih krajeva zemlje.

Najemininetniji stručnjaci govoriće o različitim akutelnim temama, a poznate ličnosti će u rubrici „150 Lično“, morati da prođu određene izazove u kuhinji.

To je mesto gde će moći da otvore dušu ali i otpevaju svoju omiljenu pesmu.

Tagovi

Komentari (1)

Ogorčena Mama

27.02.2018 13:44

Poštovani, zovem se Jelena Vejnović i porodila sam se 13.04.2016. Bila sam u stalnom radnom odnosu u javnom preduzeću u Smederevskoj Palanci i ostvarila sva prava na trudničku i porodiljsku naknadu. Međutim do dana današnjeg ni jedan dinar nisam primila. Ostala sam uskraćena za 5 naknada trudničkog odsustva, 12 plata porodiljskog odustva i još 4 plata nakon bolovanja do trenutka kada sam dala otkaz.