ZAVRŠIĆEŠ NA DNU SAVE Novi snimak siledžije iz teretane, uputio jezive pretnje
Printskrin

 

Pobesneli mladić izazvao je incident u teretani na Novom Beogradu jer ga radnici nisu pustili da sedi iza pulta.

On je nakon toga otišao iz objekta, pa na društvenim mrežama objavio video u kom preti "radnici Dragani" da će je ubiti, kao i da će napraviti haos u teretani, u kojoj je "od danas on gazda".

Na snimku koji je na društvenim mrežama objavio najavio je da će napraviti haos i maltretirati radnicu, kao i da on sada "preuzima teretanu".

 

 

"Ako kojim slučajem vidite neki haos tamo, znajte da sam ga napravio ja. Da se zna od danas ja sam glavni u toj teretani i postavljen sam od strane glavnog vladara Solfijea, ako sam dobro izgovorio, najvećeg kralja univerzuma svih vremena. Ja sam hteo da uđem za pult i sednem na stolicu, ta devojka mi se isturila i rekla da će zvati policiju... Kad sam krenuo onu stolicu, evo noga mi je krvava, da ne bude da lažem, ćopam... Sutra će komplet osoblje da dobije otkaz i doći će novo osoblje sa marsa - rekao je između ostalog u videu punom pretnji uhapšeni U. R.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Fikus

09.07.2021 06:43

Lik je žestoko naduvan amfetaminima i ko zna čime drugim ... Po kratkom postupku pred sudiju pa iz sudnice pravo u Padinsku Skelu jedno 3 godine da okopava kukuruz i izduva višak energije