kiša
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Danas je u Beogradu došlo do nagle promene vremena, sa obilnim pljuskom i grmljavinom koji su zahvatili grad tokom noći i jutra, trenutno je u Beogradu provala oblaka.

U Srbiji će danas vreme biti promenljivo, uz duže sunčane intervale, ali i mogućnost lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Najviša dnevna temperatura dosegnuće do 32 stepena. Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni vetar, dok će u košavskom području povremeno biti jakih udara vetra.

Najniža temperatura biće između 15 i 21 stepen, a najviša dnevna između 28 i 32 stepena.

Vreme u Beogradu

U glavnom gradu danas takođe promenljivo vreme, sa dužim sunčanim intervalima, dok se posle podne u pojedinim delovima grada očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren jugoistočni. Najniža temperatura u Beogradu biće oko 21 stepen, dok će maksimalna dnevna biti oko 31 stepen.

Vreme narednih dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 14. septembra, u nedelju nas očekuje pretežno sunčano vreme. Tokom sledeće sedmice, vreme će biti promenljivo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom. U nedelju i ponedeljak, u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju, duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, dok će na jugu Banata biti olujni vetar (košava).

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading