ISTI ĐILAS KOJI MALTRETIRA I KRADE OBEĆAVA ODGOVORNOST ZA TLAČENE GRAĐANE Jedino što želi jeste da se u njegove firme sliva novac!
Alo

Isti onaj Dragan Đilas koji tvrdi da se obogatio samo zahvaljujući svom "mašinskom mozgu". Mada, Đilasov "mašinski mozak" je bio dominantan samo dok je bio na vlasti.

Dok je bio na vlasti, Đilasove firme su uvećale dobit 274 puta, a sad beleže gubitke.

Ako bi se borio protiv bahaćenja i pljačke, Đilas bi se borio protiv sebe zato mu to i nije motiv za povratak na vlast. Jedino što on želi jeste da mu firme astronomski zarađuju, a to mogu samo ako je na vlasti.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je saopštila da je to uvreda za svakog razumnog i poštenog čoveka u ovoj zemlji.

- Kada Đilas obećava pravdu i obračun sa ljudima koji su maltretirali i pljačkali svoje sugrađane - čovek koji je pretio policajcima, najgnusnije vređao studente, postao multimilioner isključivo zloupotrebom funkcije - e, to je uvreda za svakog razumnog i poštenog čoveka u ovoj zemlji - saopštila je premijerka Brnabić.

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Rada

07.11.2021 13:15

Pa hoces li se sam prijaviti ili cekas hapsenje, s obzirom da si za vreme tvoje vladavine opljackao i maltretirao sve one koji ti nisu odgovarali ? Prodaja firmi, radnici na ulici bez posla, veliki profiti u tvom dzepu, veliki racuni u inostranstvu.i ko koga ovde za....va ?

Iva

07.11.2021 13:22

Ne kaze nas narod uzalud "Vuk dlaku menja, ali cud nikada", to je Djilasovo oslikavanje.

stevo

07.11.2021 20:24

@Iva - To je pravo lice i nalicje Dragana Djilasa

Ruzica

07.11.2021 13:27

Cinjenica je da mediska sredstva mnogo mogu da pomognu narodu i drzavi, otkrivajuci razne malverzacije, a to i rade. Posto Djilas ide po svetu pa nas sve redom pljuje, mislim da bi vase novine, koje uvek na vreme o svemu obavestavaju gradjane, mogle da postave pitanje tuzilastvu i ostalim pravosudnim organima da li su ispitali poreklo njegove imovine. Vi novinari imate pravo za sve da pitate.

Мијо

07.11.2021 14:05

Једном лопов увек лопов то је Драган Ђилас.

Zeljko

07.11.2021 15:03

Pitajte ljude u javnom sektoru u Beogradu kolike su uvrede morali da trpe od Đilasa dok je bio na vlasti? Čovek ih je ucenjivao do te mere da je i izgubio vlast 2013. godine, naravno i Beograd je zadužio do vrha odnosno do dna.

Tutan C Mon

07.11.2021 17:35

Djilas je za izbegavanje i on i njega politika i njegova propala stranke.

Ljubiša

07.11.2021 18:43

Zašto ovaj lopov nije u zatvor? Je l' to vlast ima neki dil sa njim? Ja bih rekao da ima, inače bi bio iza rešetaka. Zato, kad neko ukrade jedan hleb, robija i za njega. To, tako ide u banana državi.

Јелка

07.11.2021 19:31

Плаћа конгресмене да лобирају за његов повратак на власт у Србији.Па нека га ти Амери поставе на власт у САД, овде ми грађани бирамо оне у које имамо поверење, а у њега немамо,зар му то није јасно,али биће му у априлу идуће године.