"TO DA OKAČITE SEBI O KLIN!" Plenković pobesneo zbog dobacivanja novinara N1: Prebahati ste!
EPA/JOHANNA GERON / POOL

Andrej Plenković je nakon sastanka vladajuće koalicije održao kratku pres konferenciju. U jednom trenutku došlo je do verbalnog obračuna između Plenkovića i novinara N1 televizije.

Najpre je Plenković burno reagovao na pitanje "kada će se sastati s Tomislavom Tomaševićem, koji je je izrazio želju da se s s njim sretne".

- Nema nikakvog termina za sastanak. Ja sam samo video da je zahvaljujući medijskog manipulaciji, kad ste skratili moju izjavu, on odgovarao na nešto što nisam rekao. To je medijska manipulacija, mediji nisu svete krave, ja imam dužnost i stav braniti svoj stav i stav svoje Vlade - rekao je.

 

Odmah potom novinar N1 Hrvoje Krešić je dobaico da Plenković deluje kao da želi da bude "urednik nekog medija" i da imaju otvoreno radno mesto, doduše za studente, ako to želi:

 - Gospodine Krešić, ušli se sada u duboki ofsajd, malo ste svi skupa postali prebahati. Ovo da vi umišljate da prema meni možete da nastupate profesorski, to vi sebi obesite o klin - rekao je premijer. Novinar mu je odgovorio da jednako tako i on nastupa prema medijima.

 - Ovo je sitni bezobrazluk koji ste sebi danas dopustili, a sutra više nećete - završio je Plenković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading