beba
Foto: Printscreen/Foto: Shutterstock

Rekla je policiji da beba pripadao njoj kada je uhapšena

Tinejdžerka se sumnjiči da je ukrala novorođenče iz bolničke sobe dok je porodica spavala.

Kuane Malakias je navodno ugurala novorođenče u torbu da ga prokrijumčari iz bolnice u Rio de Žaneiru u Brazilu. Zatim je otrčala nazad u svoju kuću udaljenu oko pet milja, prenosi Dejli Star.

Majka Nivea Rabelo, 27, čvrsto je spavala nakon porođaja. Oko 2 sata ujutru primetila je da je njen sin nestao iz porodilišta.

Šefovi bolnice rekli su da se 19-godišnja Malakias verovatno popela i ušla preko balkona pre nego što se ušunjala na treći sprat. Na snimcima sa sigurnosne kamere se vidi kako tinejdžerka vreba hodnicima.

Veruje se da je beba u to vreme bila u velikoj torbi. Na snimku se vidi kako je potom nestala sa glavnog ulaza, a da nije bila zaustavljena, prenosi SunOnline.

 

 

Deda nestale bebe, Davi, kasnije je otkrio da je njegova snaja dojila dete, a da mu je njegova žena promenila pelenu pre nego što su zadremali.

Govoreći za lokalne vesti, rekao je: "20 minuta kasnije, kada se (njegova žena) probudila da pogleda bebu, on više nije bio u korpi. Moja žena je odmah pokušala da sazna od ostalih cimera da li ga je neko izveo možda da ga smirim, ali ne. Moja žena je pala u očaj, otkrili su da je nestao“.

Policija je dobila anonimnu dojavu i uhapsila Malakias u njenoj kući.

Policija je bebu vratila u bolnicu, gde se ponovo ujedinila sa roditeljima. Lokalne vesti tvrde da je Malakias tvrdila da je u to vreme bila trudna.

Ona je policiji rekla da je novorođeni dečak pripadao njoj, prenosi Dejli Star.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading