gradonačelnik nikšića
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

“Tako da u tom duhu bih prokomentarisao i sve ono što se desilo prethodnih dana i rekao da je ambasador Turske već bio u poseti Nikšiću i da smo o ovoj temi lično razgovarali tako da ne brinite za tu vrstu odnosa, sve će biti u redu, naravno, postoji ono što su određena diplomatska pravila i aktivnosti, ali građani Nikšića neće trpeti zbog svega toga, a to je ono što je veoma važno da kažem“, kazao je Kovačević odgovarajući na komentare opozicionih odbornika na njegov sporni govor na Grahovcu, prenosi RTNK.

Na dnevnom redu je, između ostalog, izveštaj o radu predsednika Opštine, organa lokalne uprave i službi Opštine u 2023. godini, kao i predlog odluke o završnom računu budžeta takođe za 2023. godinu.

Šef kluba odbornika „Evropski tim za Nikšić“ Boris Muratović istakao je da je Kovačevićev izveštaj prvo „dobio saglasnost Milice Zavjetnice“ onda je „došao na dnevni red SO Nikšić“.

Podsetio je da će o Inicijativi za razrešenje Kovačevića raspravljati na posebnoj sednici.

“Moram uputiti čestitke Opštinskom odboru URE koji je konačno smogao snage da i politički obraz i dostojanstvo stavi ispred bezrezervne podrške svom koalicinom partneru. Nadam se da će vaše kolege po ugledu na vas, prvenstveno mislim na Demokrate, uraditi nešto slično i da će sačuvati taj, kao što sam već rekao, politički obraz i dostojanstvo i da će staviti ga ispred fotelja za koje su se čvrsto vezali, a rezultate dobro vidimo u svim preduzećima gde su oni došli na vlast od CEDIS-a, sad je aktuelna i Pošta CG. Kada budemo imali neka nezavisna i objektivna tužilaštva vjerovatno će dosta tih predmeta doći na dnevni red i ne verujem da će biti dovoljno radnih mesta niti u Opštini niti u državnim institucijama da se smeste svi članovi familije određenih tužilaca koji se bave pomenutim predmetima”, istakao je Muratović.

Bonus video:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading