Ruska policija
Foto: AP/Tanjug/ AP

Ekatarina Kornilova (37), koja je poginula 25. juna kada je njen ljubavnik Rafael izleteo sa 3. sprata tržnog centra u Krasnodaru prilikom čega je poginuo njen maloletni sin kao i nerođena beba, imala je navodno duže vreme probleme u braku sa Aleksejem.

Ona je pre nekoliko godina napustila Alekseja, ali se nikada zvanično nisu razveli. Veza je takoreći bila obnovljena, ali očigledno puna trzavica i sumnji.

Kako pišu ruski mediji, Aleksej je sumnjao da dete nije njegovo zbog čega je nedavno platio DNK testiranje.

Takođe, kako svedoci kažu, par je sve svoje probleme rešavao "vikom i drekom" zbog čega mogu da kažu da nisu bili skladan par kao što su mediji prethodno izvestili.

Istražitelji su, za sada, ubeđeni da je nesreća povezana sa emotivnim stanjem vozača. Na parkingu tržnog centra nisu uočeni tragovi kočenja, a deluje i po snimku sa nadzorne kamere da Rafael nije kočio već je ubrzao.

Ekatarina se, kako pišu mediji, bavila transformacijom svesti i pomagala drugima da se promene na bolje.

Samo nekoliko dana pred svoju smrt žena je na društvenim mrežama objavila i pozvala svoje pratioce da odogvore i sačine listu stvari koje bi radili poslednjih dana života. Nije ni slutila da će uskoro njenom životu doći kraj.

Posetimo, u nesreći su nažalost sve troje na mestu poginuli, a ruski mediji su prvobitno preneli informaciju da su Ekatarina i Rafael muž i žena što se zapravo ispostavilo kao neistina. Oni su zapravo navodno bili ljubavnici, a Rafael je čak poznavao Ekaterininog muža. Nekoliko dana pre tragedije Aleksej je saznao da je Ekatarina bila u vezi sa Rafaelom, a nakon što je preko medija čuo tragične vesti, prestao je da komunicira sa svima. Jednostavno rečeno, ostao je u šoku.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading