hrvatska policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U Podravini je došlo do obračuna između dva prijatelja koji je doveo do razbijanja auta sekirom. Sve je počelo svađom u Ferdinandovcu, kako saznaje Podravski list, zbog međe.

Koprivničko-križevačka policija je izvestila da je završeno kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 44-godišnjakom sa šireg đurđevačkog područja zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela oštećenja tuđe stvari i krivičnog dela telesna povreda.

"Sumnja se da je osumnjičeni u noći s utorka na sredu na širem đurđevačkom području fizički napao 48-godišnjaka koji je lakše povređen te mu u dvorištu oštetio automobil i mobilni. Zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela oštećenja tuđe stvari, protiv osumnjičenog će biti podnet poseban izveštaj nadležnom državnom tužilaštvu, dok vezano za krivično delo telesna povreda oštećeni ima mogućnost pokretanja privatne tužbe", kažu iz PU koprivničko-križevačke.

Fotografije oštećenog vozila  možete pogledati OVDE.

Nokautirao prijatelja pa mu auto oštetio sekirom

Podravski list nezvanično saznaje da su se dvojica prijatelja u utorak družila na imanju 44-godišnjaka te da je tema njihovog razgovora u nekom trenutku bila međa na njihovim zemljištima. Navodno su bili pijani kada je krenula svađa zbog međe.

Domaćin je u nekom trenutku nokautirao svog prijatelja, nakon čega je ovaj pobegao u obližnje polje kukuruza. 44-godišnjak nije u polju mogao pronaći svog prijatelja pa je u naletu besa uzeo sekiru i njome "unakazio" prijateljev Golf.

Na automobilu je porazbijao sve prozore i retrovizore, a s nekoliko se zamaha sekirom "potpisao" i na limu Golfa.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading