Uragan
Foto: Printscreen/Foto: Twitter/printscreen

Džozef Malinovski, poznat kao "poručnik Dan", postao je tema društvenih medija nakon što je odbio evakuaciju i odlučio da ostane u svom šestometarskom čamcu usidrenom u luci Tampa. Ovaj neobični potez izazvao je pažnju javnosti, a njegovo objašnjenje za ovu odluku je izazvalo još veće interesovanje.

Internetom već neko vreme kruži snimak razgovora sa "poručnikom Danom" u kojem je objasnio da mu je "Bog rekao da se ukrca". Na pitanje novinara da li će se evakuisati, on je odgovorio na svoj karakterističan način, podsećajući na biblijsku priču o Nojevoj barci. Njegovo uverenje da je čamac najbezbednije mesto za vreme poplave, kao i referenca na Noja iz Biblije, privukli su pažnju javnosti i pokrenuli različite reakcije.

- Najbezbednije mesto za vreme poplave je čamac. Tako nas je naučio Noje. Svi koji su ostali na kopnu su se udavili, ali su Noje i životinje preživeli - rekao im je, podsetivši ih na biblijsku priču o Nojevoj barci.

 

 


Poručnik Dan - nadimak sa zanimljivom pričom

Džo je dobio nadimak "poručnik Dan" zbog gubitka noge u saobraćajnoj nesreći kada je imao 16 godina. Amputacija potkolenice u bolnici dovela je do ovog nadimka, koji ga je proslavio i učinio prepoznatljivim među lokalnom zajednicom. Njegova životna priča, uprkos izazovima sa kojima se suočio, sada je postala predmet interesovanja javnosti.

Nakon oluje, novinari su posetili Malinovskog kako bi se uverili da je dobro. Kratki intervjui sa novinarskim ekipama otkrili su da je "poručnik Dan" dobro prošao, što je umirilo zabrinute građane i pratioce njegove priče na društvenim mrežama.


Dok su mnogi evakuisani zbog uragana Milton, "poručnik Dan" je ostao u svom čamcu, privlačeći pažnju javnosti svojim neobičnim stavom i uverenjem da će biti siguran. Njegova priča, nadimak i neobični stil komunikacije postali su predmet interesovanja, dok je njegova odluka da ostane na čamcu izazvala različite reakcije. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading