Spasavanje dečaka
Foto: Printscreen/printskrin/Jutjub

Spasilačka ekipa pronašla je 14-godišnjeg dečaka kako se držao za komad ograde, mašući u očaju dok su pokušavali da ga spasu. Šerif okruga Hilsboro, Čed Kronister, opisao je dramatičnu scenu kao nešto što liči na filmski triler.

"On se držao za parče ograde iz sve snage u borbi za život", rekao je Kronister, koji je bio deo spasilačke ekipe. Dečakova majka je evakuisala porodicu na sigurno, ali dečak nije bio svestan dubine vode.

"Bio je vidno potresen", dodao je Kronister, ističući dečakovu zahvalnost nakon što su ga spasili.


Uragan Milton ostavio je za sobom neočekivane posledice, a jedna od njih je dramatično spasavanje 14-godišnjeg dečaka koji se našao u opasnosti usled poplava. Iako je majka uspela da evakuiše porodicu na sigurno, dečakova avanturistička odluka da se vrati kući dovela ga je u nevolju.

Šerif Kronister je detaljno opisao spasilačku akciju, ističući hrabrost dečaka koji se držao za komad ograde u pokušaju da preživi. Njegova borba za život ostavila je snažan utisak na sve uključene u spasilačku misiju.

Nakon što je spasen, dečak je izrazio duboku zahvalnost prema spasilačkoj ekipi, grleći ih i pokazujući olakšanje što je uspešno odveden na suvo tlo. Ova emotivna reakcija svedoči o težini situacije kroz koju je prošao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading