Napad na trudnicu
Foto: Printscreen/printskrin/Jutjub


Nesreća koja je zadesila trudnicu u Hjustonu ostavila je trajne posledice, kako fizičke tako i emotivne. Nažalost, ova priča nije samo još jedan slučaj saobraćajne nezgode, već je postala i priča o nasilju i gubitku.

Trudnica, čije ime nije otkriveno, našla se u nezgodnoj situaciji nakon što je udarila u drugo vozilo zbog tehničkih problema sa svojim autom. Dok je izlazila iz vozila kako bi pregledala štetu, druga žena je prišla i počela da pretura po njenoj torbici. Kada je trudnica pokušala da se suprotstavi i zatraži natrag svoju torbicu, napadačica ju je udarila nekoliko puta nogama u stomak, što je imalo tragične posledice.


Nakon napada, trudnica je odvezena u bolnicu gde je saznala da je izgubila bebu. Ovaj gubitak je izazvao emotivnu oluju u njoj, ostavljajući je pitanjima zašto se ovo dogodilo i zašto je morala da izgubi svoje dete. Njene reči odaju bol i očaj, ali i odlučnost da pronađe pravdu za svoju izgubljenu bebu.

Nakon incidenta, policija je pokrenula istragu i apelovala na javnost da dostavi bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u rešavanju slučaja. Takođe, čekaju se rezultati obdukcije kako bi se utvrdilo da li je napad direktno uticao na smrt bebe.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading