Vladimir Putin
Foto: Shutterstock/Shutterstock/Alo ilustracija

Mihail Rogačev, bivši potpredsednik Jukosa, pronađen je mrtav ispred ulaza svoje zgrade u Moskvi. Iako je policija navela da je izvršio samoubistvo, članovi porodice tvrde suprotno, ističući da nije bilo znakova da je bio suicidalan.

Neobjašnjive tragedije u poslovnom svetu

 


Od februara 2022. godine, kada je Vladimir Putin naredio invaziju na Ukrajinu, beleži se "veliki broj" neobjašnjivih smrti među ruskim biznismenima. "Lukoil" je bio posebno pogođen, a neki slučajevi su izuzetno bizarni, poput smrti Aleksandra Subotina, koji je navodno doživeo srčani udar izazvan trovanjem žabljim otrovom u šamanovoj kući.

 

 


Sumnjive smrti povezane sa "Gaspromom"

 


Više biznismena povezanih sa "Gaspromom" takođe je preminulo "pod misterioznim okolnostima" tokom priprema za invaziju ili neposredno nakon njenog početka. Ovi slučajevi su dodatno zapanjujući zbog jezivih detalja, poput pronalaska supruge i dece rukovodilaca "jezivo iskasapljenih".

Analize ukazuju na trend misterioznih smrti i pre invazije, a neki smatraju da su politička ubistva i "samoubistva" zapravo prikrivena ubistva. Ovakvi događaji stvaraju ambigvitet i postavljaju pitanja o smrti onih koji kritikuju Putinov režim.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading