Valerij Zalužni
Foto: Printscreen/FACEBOOK

Na fotografiji se vide supružnici kako nose dukserice sa logom ukrajinskih vazdušno-jurišnih trupa koje danas proslavljaju svoj praznik.

Verovatno je tako Valerij Zalužni odgovorio na nedavne prozivke poslanice iz vladajuće stranke Sluga naroda Marijane Bezugle da se slika sa ženama, a nema vremena za vojsku.

Poslanica iz stranke aktuelnog predsednika Volodimira Zelenskog, podsetimo, prokomentarisala je selfi glavnokomandujućeg sa članom Javnog saveta za borbu protiv korupcije pri Ministarstvu odbrane Danom Jarovajom.

- General ima vremena za damu, ali general nikada nije bio ni u jednom TCC ili zajedničkom poduhvatu - napisala je Bezugla.

Valerij Zalužni

FACEBOOK

 

 

Zelenski je potom pozvao Zalužnog da se ne bavi politikom i time u suštini prvi put potvrdio sukob sa glavnokomandujućim.

- Ako hoće da se bavi politikom, mora da uđe u politiku, a onda neće moći da ratuje. Ako upravljate ratom i pritom razmišljate da ćete se sutra baviti politikom ili izborima, onda se na prvoj liniji ponašate kao političar, a ne kao vojska. Mislim da je to ogromna greška - rekao je Volodimir Zelenski u intervjuu za britanski San.

(Kurir.rs/Strana)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading