kamala
Foto: EPA/EPA-EFE/TING SHEN / POOL


Dag Emhof, suprug potpredsednice Kamale Haris, nedavno je odbacio optužbe o tome da je udario svoju bivšu devojku i da je imao aferu sa svojom prvom suprugom, nazivajući ih "distrikcijom". Iako nije demantovao ove tvrdnje, Emhof je istakao da se fokusira na kampanju i da nema vremena da se bavi ovakvim pričama.

dag emhof

Printskrin

 

 


Prema izveštaju DailyMail-a, Emhof je prevario svoju prvu suprugu Kerstin i navodno je dadilju ostavio u drugom stanju. Ove optužbe su izazvale veliku pažnju javnosti, ali Emhof nije pružio konkretan odgovor na ove tvrdnje.

Pojavile su se priče da je Emhof "udario" bivšu devojku tokom Filmskog festivala u Kanu 2012. godine, ali Emhof nije direktno komentarisao ove navode. Umesto toga, fokusirao se na političke teme i kampanju svoje supruge.

Kamala Haris

Tanjug

 

 


Emhof je odbio da se upusti u raspravu o konkretnim optužbama, ističući da nema vremena za ometanje njihove kampanje. Iako je njegov tim demantovao optužbe o udarcu, Emhof nije ulazio u detalje već je naglasio da je fokusiran na političke ciljeve.

Emhof je takođe reagovao na političke napade, ističući važnost izbora i uticaj koji oni imaju na budućnost zemlje. Odbacio je političke provokacije i fokusirao se na ključna pitanja koja su pred njima.

Iako su optužbe o njegovom privatnom životu izazvale veliku pažnju javnosti, Dag Emhof je odlučio da se fokusira na političke ciljeve i kampanju svoje supruge Kamale Harris. Njegova reakcija na ove optužbe ostavlja mnoga pitanja otvorenim, ali on ističe da je njihov prioritet budućnost zemlje i politička borba koja je pred njima.

(Dejli Mejl)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading