OVO SE ČEKALO Rasta prvi put o sukobu Milice Pavlović i Ane Nikolić, javno izgovorio svoje mišljenje, a onda priznao da je zaljubljen (VIDEO)
E stock

Kontroverzni reper, Stefan Đurić Rasta, progovorio je za Alo! o aferi Ane Nikolić i Milice Pavlović zbog pesme "Provereno", a po prvi put je priznao i da je zaljubljen i srećan.

Naime, reper nije želeo da produbljuje o sukobi, ali je ukratko rekao svoje mišljenje o svemu tome.

U sukobima generalno ne podržavam nikog nikad, a svakako sam uvek na strani svoje porodice. Ana i ja smo u odličnim odnosima, ona mi šalje pesme koje planira da snimi, savetujemo se oko posla, a možda dođe i do saradnje - priznaje Rasta, a reper se dotakao i svog emotivnog života:

Ne bih pričao o devojci, ne volim da pričam o tome, vi kopajte istražujte, ja neću komentarisati. Zaljubljen sam i srećan. Spremam pesme i album će izaći u oktobru, a do tada izbacujem singlove. Srećan sam što ljudi slušaju moje pesme. Presrećan sam što sam na slobodi i što nastupam, prelep je osećaj - rekao je Rasta, a kompletan video pogledajte na vrhu teksta.

PROVOKATIVNI TRIKO I MREŽASTE ČARAPE Nesvakidašnji stajling Sare Jo, ovakva je kročila na binu i sve ostavila bez teksta

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading