VI OD TOGA PRAVITE PRIČU Tea Tairović ponovo ulazi u sokobe u emisijama
Printscreen

Pevačica Tea Tairović poznata je, osim po svojim hitovima i izazovnim pokretima na bini, po tome da skoro ni jedano njeno gostovanje u emisijama nije proteklo bez tenzije.

Naime, Tea Tairović je nedavno gostovala u jednoj emisiji, gde je došlo do sukoba sa voditeljem emisije kada je pomenuo njeno navodno privođenje na aerodromu u Nemačkoj.

VI OD TOGA PRAVITE PRIČU Tea Tairović ponovo ulazi u sokobe u emisijama

Printscreen/Hype

 

- Ja nisam od prekjuče, razumem sve, ali grešite u biranju termina kada je u pitanju ovo što se meni desilo. Sve vreme potencirate da sam uhapšena, iako ja tri-četiri puta govorim da nisam. Rekla sam da nisam ni uhapšena ni privedena. Znači te termine ćemo sada da izpravimo jer se to nije desilo i neka bude tako! Neću Vam dati to zadovoljstvo da odem iz emisije jer vi i od toga pravite priču, tako da ću sedeti ovde još šest minuta - rekla je tada Tea.

Tairovićevoj ovo nije prvi put da se sukobi sa voditeljima, te je tako u toku jedne emisije vrlo burno odreagovala kada je čula voditeljkino pitanje.

Voditeljka je navela kako mediji pišu da pevačica nema svoje "ja", jer sve u životu radu kako joj majka kaže da treba, što Tea i ističe jako često. Međutim, njen odgovor je bio vrlo neprijatan.

- Odakle ti smelosti da me tako nešto pitaš? Ovo je vrlo uvredljivo i za mene i za moju majku. Mene to vređa - rekla je pevačica, a kada joj je voditeljka objasnila da je to ono što su domaći mediji preneli, pevačica je jasno kazala da ne želi da odgovori na to pitanje.

ZGODNA SAM JER NIŠTA NE JEDEM Aleksandra Prijović progovorila o novom albumu, suprugu i fizičkom izgledu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading