SKANDALOZNI BLAM VODITELJKE RTS-A Gledaoci se drže za stomak i umiru od smeha, da li je ovo realno?! (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Ljubitelji naučne fantastike sa nestrpljenjem su čekali premijeru novog dela filma "Avatar", reditelja Džejmsa Kamerona i to ne bez razloga, budući da je i prethodni deo pomerio granice filmske animacije i sveukupnog iskustva koje gledalac može da doživi u bioskopskoj sali.

U toku svog izlaganja, voditeljka je napravila lapsus koji je za kratko vreme postao viralan na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bora Konj (@borakonj)

Dok je komentarisala kostim koji je izrađen specijalno za premijeru, voditeljka je upitala gosta:

- Šta je sve zahtevao proces izrade kostima? Negde sam pročitala ikru, je l' to tačno? - pitala je voditeljka kostimografa.

Zbunjeni čovek zamolio je da još jednom ponovi pitanje, a kada je voditeljka potvrdila da je negde pročitala da ima čak i ikre, kostimograf je objasnio da je reč o "likri", rastegljivom materijalu koji je neizbežan u proizvodnji garderobe.

Komentari ispod videa su se samo nizali: "Strašno, rode. Strašno", "E ko sve dobija posao na tv", "E ako je pročitala onda u redu", "A jadna", "Ima ikre, mlečca, ribljih mehura i škrga...", pisali su jedni, dok su drugi konstatovali da "ko radi, taj i greši", pa su pružili podršku voditeljki.

ŠOK KAKO JE DRAGANA KOSJERINA IZGLEDALA PRE OPERACIJA Mnogi je ne bi prepoznali, vodila je sportske vesti i bila neupadljiva! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading