OVAJ MOĆNIK STOJI IZA ADRIANE ČORTAN Uticajni biznismen kojeg krije i čuva od svih, a konačno uslikani zajedno u javnosti! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Adriana Čortan i Nemanja Simić na ludi kamen stali su 2018. godine, tada je mnogima omiljena voditeljka na neko vreme odlučila da nestane iz javnog života i uživa u svakom trenutku sa svojim zgodnim suprugom.

Upravo zbog te tajanstvenosti o njihovom braku, ali i suprugu Adriane Čortan zna se veoma malo, da je zgodan, uspešni biznismen i da pored njega ona živi život iz snova.

OVAJ MOĆNIK STOJI IZA ADRIANE ČORTAN Uticajni biznismen kojeg krije i čuva od svih, a konačno uslikani zajedno u javnosti! (FOTO)

Printscreen

 

I baš zato što ih je u javnosti retkost videti, njihova pojava predstavlja pravu senzaciju. Zato su lepa voditeljka Adriana Čortan i Nemanja Simić, kada su se pojavili na događaju "Srbija u srcu - istinski naše" postali glavna tema.

Prisutni su u beogradskom restoranu komentarisali koliko su Simići skladan par i da se gledaju zaljubljeno kao prvog dana, a da je uz svog supruga Adriana lepša nego ikada.

U GALERIJI POGLEDAJTE JOŠ NEKA IZDANJA PRELEPE ADRIANE

DARKO LAZIĆ PONOVO HITNO HOSPITALIZOVAN Isplivala njegova uznemirujuća fotka, zakomplikovalo mu se zdravstveno stanje! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading