Ceca i Arkan
Foto: Printscreen/Printscreen

Folk diva Ceca Ražnatović danas slavi, a evo koje je rituale imao njen pokojni suprug na slavama. Naime, njegov prijatelj Nebojša Tubić Žabac ispričao je jednom prilikom kako se Arkan ponašao na slavama i uopšte kada je na nekom ručku. Inače, on je tom prilikom napomenuo da Arkan nikada nije pio.

- Kad smo Arkan i ja došli kod Mileta Ulemeka na slavu, ja sam u kuću ušao na rukama, to je bio šou! Arkan sedne pored Ulemeka i još kaže Miletovom kumu da ustane da ja sednem tu. Arkan je imao ritual pre svakog jela. Nije pio alkohol, ali zato uzme rakiju, prospe malo na dlan, istrlja ruke i lice i počne da jede. Krene sprdnja, ja pričam viceve, a Arkan već završio sa predjelom i vojnički se prodere: Supa! Ljudi trče sa supom.

- Ja i dalje pričam nešto, Arkan već završio i viče: Sarma! Ovi trče donose. Posle vikne: Meso! Ovi opet trče donose pečenje. Ja tek zgrabio jedno parče, on viče: Slatko! Stižu torte i kolači, Arkan isekao sebi veliko parče i jede. Odjednom kaže: Idemo! Ja mu kažem, čekaj čoveče, nisam ništa jeo. On će meni: Samo ti pričaj viceve i ustaje. Ja šta ću, uzmem u ruku ono parče i krećem. Mile se dere: E niste mi ni trebali dolaziti kad se tako ponašate! Ovaj pravi cirkus ulazi mi u kuću na rukama, ovaj komanduje ko u vojsci, strašno! Gosti mislim da su ostali da sede u čudu na slavi misleći: Šta je ovo, je*ote! - ispričao je Žabac u emisiji Balkan Info.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading