KO KAŽE DA SU MUŠKARCI JAČI POL? Naša glumica brutalno o položaju žena, o ovome će se pričati!
Foto: Dejan Briza

Glumica Milica Janevski progovorila je o "modernim" ženama i ispoljavanju predimenzioniranih delova koje predstavljaju žensku lepotu do granice po*no industrije.

Glumica je dodala da dugo živimo u tom periodu kada je taj trend popularan, te da se to ne tiče samo "takvih" žena, već i onih koje žive na selu, ali i u gradu.

- Moraš da budeš i dama i brat i k***a i kraljica. I da napečeš palačinke, i da se pošibaš ako treba. I da, ovaj, te vole njegovi drugari. I da te voli majka, i da budeš sve, a zapravo vrlo često su žene u 99 odsto slučajeva usamljene u svemu tome - rekla je Milica.

KO KAŽE DA SU MUŠKARCI JAČI POL? Naša glumica brutalno o položaju žena, o ovome će se pričati!

Foto: Dejan Briza

 

- A ko kaže da su muškarci jači pol? (smeh) Šalim se! Mislim, ne šalim se, pa to su uvek neuobičajene stvari za ženski rod, ali šta da radim ja. Nemam koga da ubeđujem u bilo šta, onaj ko želi da priđe, ko je normalan i vaspitan biće sve u redu, mislim da nije poenta ubeđivati bilo koga u bilo šta, kakvo je to prihvatljivo ponašanje žene i muškarca. To je obe strane zavadilo i odvelo na pogrešan put, to je pitanje šta ko od koga suštinski očekuje - rekla je ona za Unu.

Milica Janevski se pre glume bavila sportom

Milicu Janevski publika je zavolela u serijama "Koža", "Deca zla", "Toma", "Pad", "Bunar", "V (fau) efekat", kao i u brojnim filmovima, a malo ko zna čime se bavila pre nego što je kročila na daske koje život znače.

Pre glume  Milica se bavila sportom, karateom i džudom, što joj je pomoglo u mnogim ulogama, o čemu je i sama govorila, a ovde možete pročitati više o tome

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading