Severina Vučković
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Kontroverzna Hrvatica, pevačica Severina Vučković, dočekaće 2025. godinu u Sarajevu.

Grad Sarajevo već neko vreme priprema javnu proslavu Nove godine 2025, a prema informacijama, dogovoren je nastup Severine.

Ono što dodatno buni mnoge, te smatraju da je sve ovo namerna provokacija je i činjenica da je Severina sama izrazila želju da nastupi na ovom događaju.

Severina Vučković

Foto: AtaImages

 

Postignut je dogovor, te će Severina održati koncert za novogodišnju noć, navodi Klix.ba.

Severina je za Novu 2024. godinu nastupala u Kotoru, gde je izazvala skandal neposredno pre ponoći. Pevala je pesmu "Ivanova korita" i okupljenima poručila: "Ne dajte Crnu Goru!", što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Ovo nije bio njen jedini kontroverzni nastup. U julu 2023. godine, Severina je šokirala javnost nastupajući na proslavi 210 godina od rođenja Petra Petrovića Njegoša. Njen performans u lapidarijumu Biljarde na Cetinju, gde je bila deo umetničkog projekta "Oreol mikrokozma" i performansa "Noć skuplja vijeka", izazvao je negodovanje mnogih Crnogoraca. U performansu je učestvovao i crnogorski glumac koji je recitovao stihove dok je Severina zavodljivo plesala.

"Nesrećnice, rođenog sina nazivaš genocidnim"

Jelena Karleuša i Severina nedavno su imale javni okršaj zbog navodnog genocida u Srebrenici kada je Hrvatica ničim izazvana govorila na ovu temu.Karleuša joj je potom žestoko odbrusila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading