Seka
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Seka Aleksić redovno koristi društvene mreže kako bi komunicirala sa svojim brojnim obožavateljima i delila svoje stavove o raznim temama, a tako je bilo i ovoga puta.

Seka se osvrnula na komentar jedne gospođe koja je kritikovala njen izbor i činjenicu da je istu torbu ponela više puta.

- Ne znam zašto sam morala da pročitam taj komentar na mom Instagramu, ali piše: "Ova žena je ovu torbu u poslednje vreme nosila 5 puta". Pet puta? Pa? Šta je problem? Gde je problem tačno gospođo, u mozgu vašem ili u mojoj torbi? - počela je Seka, pa dodala:

- Jel zaista ljudi misle da jedna žena treba torbu da nosi tri puta, cipele pet puta, haljinu jednom? Zar stvarno mislite da mene zabole šta ćete vi da mislite da li sam jednu haljinu obukla dva ili tri puta? Moja haljina, ja prezgodna, prelepa, nosiću je 150 puta ako treba, ali nikada neću obući ono što mi se ne dopada i u čemu se ne osećam prijatno. Ono u čemu se osećam nosiću 100.000 puta. Žene, nemojte dozvoliti da vam se nameće ovakvo pravilo, jer to nije pravilo. Pravilo da uživate u svojim stvarima i da nosite vi njih, a ne one vas - poručila je Seka.

Ogovarale je sobarice

Seka je nedavno ispričala da je u hotelu čula kako je spremačice ogovaraju.

- Danas ulazim u sobu i na hodniku se pali usisivač i sobarice pričaju glasno da čuju jedna druga, a ne znaju da sam ja ušla u sobu. I kreću ovako: "Jesi videla Seku Aleksić? Kako je lepa i zgodna. Svaka joj čast, al joj je soba uredna, kako je pedantna", a ova druga kaže: "Šta lepa i zgodna? Mi smo lepše i zgodnije od nje. Sva je izoperisana" - prepričavala je Seka situaciju.

- Mislim se gospođo, da sam izoperisana znaš kakva bih mačka bila... A ne čitav život gladna i debela. Posle par sekundi, ja se spremila i izlazim iz sobe i kažem: "Dobar dan, kako ste", a njih dve samo: "Dobar dan" - završila je pevačica kroz smeh.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading