Bora Đorđević
Foto: ATA IMAGES/ATA Images

Bora Đorđević se i dalje nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani.

Njegov menadžer Bane Obradović otkrio je da lekari daju sve od sebe da mu bude bolje, a pevač se junački bori.

Kako se sada navodi, konzilijum u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani svakodnevno se sastaje kako bi odlučivali o daljim koracima koji će poboljšati zdravstveno stanje Bore Đorđevića.

Prema poslednjim informacijam, stanje frontmena grupe "Riblja Čorba" i dalje je teško i on je intubiran zbog komplikacija uzrokovanih hronično-opstruktivnom bolešću pluća.

Uz odgovarajuće terapije, lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno oba bubrega i jetra.

Inače, povodom njegovog zdravstvenog stanja oglasila se i sestra njegove supruge Dubravke.

- Ništa novo nemam da vam kažem. Sve je baš onako kako vi prenosite. Intubiran je... Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi kad je poseta. Jako joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na Intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo u pratnji, nikog ne puštaju tek tako do njega - rekla je Borina svastika, pa dodala:

- Zasad se još ništa ne zna, čeka se, valjda će mu biti bolje, mi smo svi optimisti… To je takva bolest, svaka plućnica može da pogorša tu osnovnu bolest. Imao je baš dosta upala pluća u poslednje vreme, puno je kašljao - završila je Dubravkina sestra Daša.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading