Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Modna kreatorka Melina Džinović preselila se iz Beograda na Azurnu obalu, tvrde domaći mediji. 

Nakon burnog i medijski ispraćenog kraha braka od čuvenog pevača Harisa Džinovića, Melina sada uživa na Azurnoj obali, a tamo je išla i u aprilu, u jeku razvoda.

Kreatorka o razvodu nije govorila, dok je Džinović više puta isticao kako je bivšoj supruzi ispunjavao sve želje, a ona je, kako pevač tvrdi, poslednjih godina sve češće sama putovala, izlazila i provodila se.

Džinović ne krije da je sve dopuštao supruzi, ali ona je jednom prilikom ispričala šta Haris ipak nikada nije želeo da ona promeni, a Melina je to za sve ove godine ispoštovala.

- Moj suprug ne dozvoljava promenu boje, dužine, ničega što se tiče kose. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvek mora biti čista i negovana, to mi je važnije od odeće - rekla je jednom prilikom Melina, a prenela "Azra.ba".

Kreatorka napustila Srbiju, a Alo! otkriva sve o dve godine starijem biznismenu!

Modna kreatorka Melina Galić, koja je nedavno završila više od dve decenije dugu vezu sa pevačem Harisom Džinovićem, sada je u centru medijske pažnje zbog svog privatnog života.

Melina Džinović

Foto: Ataimages

 

Kao bomba odjeknula je vest da se Melina preselila na Azurnu obalu, a kako tvrde domaći mediji, modna kreatorka već mesec dana uživa na Azurnoj obali ili ti Francuskoj rivijeri.

Ipak, kako smo ranije pisali, Melina već nešto više od pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom, otkrio je izvor za naš portal, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading