Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Kao bomba odjeknula je vest da se razvode Haris Džinović i Melina Galić, nekada Džinović, a javnost i dalje ne prestaje da priča o njihovom krahu ljubavi.

Nakon svega što se dogodilo, Haris je sada za domaće medije progovorio kako se oseća i da li mu je žao zbog toga.

Haris

Foto: Ataimages

 

- To za mene nije bila turbulencija, razvod nije turbulencija. Milijarde brakova je razvedeno, za mene je to normalna stvar. Neko neće sa nekim više da živi, šta sad, neće, pa neće. Sve ima svoj vek trajanja, ne gledam ja na to tragično - rekao je Haris, pa nastavio:

- Gledam da sve prođe što mirnije, da jedna strana bude zadovoljna. Uvek će neko biti oštećen, ali Bože moj. Tako je kako je, samo neka je mirno - priznao je Haris.

Pevač ne krije ni svoju emotivnu stranu koja se javi perodično.

- Emotivan sam, ali uvek probam da tu emociju stišam. Često kažem prijateljima, ako sednem u auto i pogodi me neka pesma, umem da plačem i po trista kilometara. Tako se to desi, naiđu neke čudne emocije koje ne daju suzama da stanu - otrkio je Haris, a zatim dodao.

Haris Džinović

Alo

 

- Nisam gladan velikih zalogaja i ne patim za tim. Probam da budem miran, da me što manje nerviraju neke stvari. Nemoguće je ugasiti nervozu, ona ulazi sama i ne kuca na vrata. Kao i tuga, ona nama ne treba, ali eto, desi se, to je sastavni deo života i mora se čoveki navići i na to - rekao je Haris.

Alo!/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading