Seka Aleksić
Foto: Alo/Printscreen

Svetlana Seka Aleksić progovorila je o torturi tokom ranog detinjstva.

Pop zvezda je otkrila da je taj period obeležen mnogobrojnim problemima koji su uticali čak i na stanje njene majke.

- Kao dete sam nosila iscepane cipele, mene su deca ismevala zbog toga. Došla sam iz Bosne, govorila sam ijekavicom i zbog toga su me isto ismevali. Znam šta je to, zato kao roditelj odvajam vremena da sa svojom decom pričam o tim stvarima. Nije sramota nositi pocepane patike ili poneti sendvič od kuće. Trudimo se da ih naučimo šta je dobro, a šta nije, da budu kulturni - prisetila se Seka i dodala da je takođe bila žrtva zbog podrške LGBT populaciji:

ISMEVALI SU ME JER SAM NOSILA ISCEPANE PATIKE! Seka Aleksić o bolnim detaljima iz detinjstva, reči kidaju dušu

Printscreen

 

- Pred Bogom smo svi jednaki. Na ovaj svet dolazimo bez ičega i odlazimo bez ičega. Ne razumem zašto je to problem da neko shvati. Nisam tako vaspitana, a na kraju krajeva, ako gledamo hrišćansku stranu, hrišćanin si ukoliko ne osuđuješ nikoga, ukoliko ne želiš nikome ništa zlo. Hrišćanin si onoliko koliko naučiš sebe i svoju decu da ne dele ljude. Postoje samo dobri i loši ljudi, to je kraj i tačka - rekla je Seka Aleksić i nastavila:

- Moram reći da sam sa raznih strana napadana komentarima 'kako ti, žena, crkva, hrišćanstvo, odjednom podržavaš LGBT'. Ja nikada nisam bila protiv bilo koga zbog toga. Vodim se time da ne pravimo nikakve gluposti i halabuke, da ne bogohulimo. Nemam ništa protiv toga ni da je neko ateista, to je njegova stvar. Za mene su ljudi samo dobri i loši - navela je ona u emisiji na Blic televiziji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading