Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Miloš Miletić

Jelena Karleuša pojavila se u dokumentarnom rijaliti programu Georgine Rodrigez, partnerke fudbalske zvezde Kristijana Ronalda, koji se prikazuje na Netfliksu.

Karleušino prisustvo na Pariskoj nedelji mode u martu 2024. godine izazvalo je veliku pažnju balkanskih medija, kada je prošetala pistom među mnogim svetskim imenima, uključujući i Georginu Rodrigez.

Jelena se tim povodom oglasila za Alo! i otkrila svoje prve utiske. 

Jelena Karleuša

Miloš Miletić

 

- Interesantan osećaj je videti sebe na Netfliksu. Kao da gledam nekog drugog, a ne sebe. Još mi je interesantnije što me ljudi iz svetskog šou biznisa veoma dobro poznaju i prate moj rad. Upoznala sam puno svetskih imena koja su pokazala veliko znanje o onome što radim. Na primer na reviji brenda Vetements, mnogi poznati su mi prilazili sa rečenicom da godinama prate moj rad. Jedna manekenka je počela da plače i rekla je da je moj fan čitav život. Ona je na primer iz Poljske. Citirala je i neke moje novinske izjave.

Jelena Karleuša

Miloš Miletić

 

- Sve mi je to nekako nestvarno jer u mojoj zemlji nemam tu perspektivu uspeha van naših granica i suočavam se sa velikim nerazumevanjem, napadima, peticijama, uvredama. Ali to je izgleda to srpsko prokletstvo. Trudim se i trudiću se da uvek ponosno kažem da sam iz Srbije i da našu zemlju pokažem u najboljem svetlu. Kada sam upoznala Đorđinu, ona mi je prišla sa rečima da sam za nju modni uzor i ikona. To je izgovorila pred glavnim Vetements dizajnerom Guramom Gvasaliom, koji se našalio da je ikonu za reviju dobio potpuno besplatno i da je super prošao. Đorđina je divna, iskrena i jednostavna žena koja je otvoreno pokazala koliko joj se dopadam i ja sam dala dozvolu njenim kamermanima da me snime za njen dokumentarni šou - otkrila nam je Karleuša, koja je ispričala kako su reagovale njene ćerke: 

Jelena Karleuša

Miloš Miletić

 

- Potpuno sam zaboravila na te momente i sasvim slučajno sam videla to. Ono najdivnije je što su moje ćerke bile van sebe od sreće i uzbuđenja i ja tek kroz njihovu reakciju vidim da je to zapravo nešto veliko. Moj prijatelj i fotograf Miloš me je zvao i rekao da mu idu suze dok gleda. Možda zvučim neskromno, ali ću ja osetiti pravu sreću kada jednog dana budem gledala moj dokumentarac na Netfliksu. Svesna sam da ovakvav svetski iskorak nije imala ni jedna domaća muzička zvezda, ali ja zapravo nikada i nisam pripadala domaćem šoubiznisu koji nije po mom ukusu - zaključila je Jelena za Alo!. 

BONUS VIDEO: 

 


 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading