Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Jovana Jeremić u jednoj emisiji govorila je o svojim moćima da razume poruke od mrtvih ljudi, te je istakla da joj se nedavno u snu javila pokojna svekrva. 

Voditeljka ističe da je u potpunosti razumela poruku koju joj je tada poslala. 

- Moja svekrva, profesor muzike u Pirotu, ceo život bila, legendarna Zorica Milošević, nikad prežaljena. Pre neku noć sam je sanjala. I zamisli, ona meni kaže: "Je li, kad ćeš ti da dođeš kod mene", a to ne valja da ti kaže mrtvak. A, ja kažem "Slušaj me sad! To si me sad pitala i nikad više, ja neću doći kod tebe narednih 50 godina! Sram te bilo!", i samo je nestala. Ja sam se sa mrtvakom svađala u snu, evo ja sam je oterala - ispričala je Jovana, pa nastavila:

- Ja nju mnogo volim, moram ići u crkvu da joj zapalim sveću. To je zato što nisam stigla da odem na sahranu. Znam ja šta je to, ja imam te neke malo moći, da mogu da osetim neke stvari, da razumem neke poruke. Nisam je ispoštovala, nisam joj bila na sahrani, nisam stigla. Nisam stigla ni da odem da joj zapalim sveću za dušu ni u crkvi, jer kad sam odlazila u crkvu nisam to uradila i ja znam poruku, ja ću to uraditi prvom prilikom kad odem u crkvu - poručila je Jeremićka na "Informer TV".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mile Glupak

18.10.2024 09:25

Naša Srbija je mala i lepa zemlja ali kad je Bog sejao budaletine , izgleda da se nad Srbijom najviše zadržao ili mu se torba sa semenom pokidala baš iznad naše zemlje .