Devin
facebook
Mirjana i dalje veruje da će Ilić pristati da zagrli njenog sina
Mirjana i dalje veruje da će Ilić pristati da zagrli njenog sina, Foto: Đorđe Kojadinović

- Meni ne samo da je žao Devina nego i Miroslavljeve dece što moraju da prolaze kroz sve ovo. Iako sam više puta pokušala da razgovaram s njim, i dalje verujem da će pristati da zagrli sina. Jako bih volela da se sretnem sa Miroslavom jer imam mnogo toga da mu kažem i da ga pitam. Ali izgleda da njemu treba hrabrosti, a ne meni - kaže Mirjana i osvrće se na period kada je ostala trudna.

- Od samog začeća, Miroslav je znao da sam trudna. Kada smo saznali da ćemo biti roditelji, bili smo u šoku, ali smo se vrlo radovali. Bilo je mnogo teških trenutaka za sve ove godine, ali se nisam pokajala što sam bila s Miroslavom jer mi je on omogućio da imam Devina - iskrena je Antonovićeva.


Na pitanje zašto je tek pre nekoliko godina Devinu rekla ko mu je pravi otac, a on sada ima 28 godina, Mirjana kaže:
- Od početka sam se savetovala s doktorima i psiholozima kada to da uradim i na koji način. Rekli su mi da to nikako ne treba uraditi tokom razvoja deteta zbog posledica. Na moju inicijativu, svi moji prijatelji i familija se nisu mešali u tu odluku, pa su ćutali. Plan mi je bio da mu kažem kada sazri, da može to da podnese.

Još uvek ne priznaje sina: Miroslav Ilić
Još uvek ne priznaje sina: Miroslav Ilić, Foto: Petar Marković

 

Čekala sam da završi fakultet, a u međuvremenu sam kontaktirala s Miroslavom i pitala ga da mu zajedno kažemo. On je to prihvatio uz uslov da to obavimo u SAD, a ne u Beogradu. Sve je propalo onog momenta kada se neki dušebrižnik obratio Devinu preko Fejsbuka sa svim podacima. Posle toga nije bilo nazad - otkriva Mirjana i seća se kako je Devin reagovao.
- Kad je saznao za Miroslava, rekao je našim prijateljima: „Zašto mi niste rekli da je moj tata srpski Frenk Sinatra“ - kaže pevačeva bivša koja se nada da neće biti potrebe da Ilićevo očinstvo dokazuje putem DNK analize.


- Živimo u nadi da to neće biti potrebno i da će Miroslav shvatiti da mu je to moralna obaveza - iskrena je Mirjana, koja ističe da neće ići u Mrčajevce da bi Devin posetio grob dede Živote.


- Planirali smo da idemo u Mrčajevce, da Devin vidi odakle potiče. To je intiman čin, a pošto je sve postalo ovako javno, ne želimo da se to protumači na neki neprikladan način, tako da ćemo otići drugi put - otkriva Antonovićeva, koja krivi Miroslava zbog toga što je Lepoj Breni, kod koje je odsela sa sinom, poručio: „Fahreta, skini mi se s ku*ca.“


- Jako smo razočarani jer su Brena i cela njena porodica naši dugogodišnji prijatelji. Otkad je Brena ostala prijateljica s nama, on je takvog stava. Nije mi jasno kako mu to nije dosadilo. Umesto da se koncentriše da reši lični veliki problem, on skreće pažnju na Brenu ne bi li svi zaboravili težinu ovog slučaja. Brena i cela njena porodica su požrtvovani i predusretljivi prijatelji. Jako mi je žao što zbog nas moraju da ispaštaju i podnose sve ovo - kaže Mirjana.

Devin
Devin, Foto: facebook

 

Devin: Ne gubim nadu da ću upoznati

Miroslava Napriznati sin Miroslava Ilića Devin kaže da još nije ubedio pevača da se vide. - Bilo je više pokušaja, naravno, s moje strane, ali, nažalost, nismo uspeli da se dogovorimo. Imam još nade da će se to ljudski rešiti i radujem se tome. Prilikom razgovora s Miroslavom izrazio sam želju da upoznam polubrata i sestru, ali ne znam da li im je to preneo. Za mene nema nikakve logike u tome da on ne želi da se upozna sa sinom i na znam zašto je to tako - kaže Devin, koji ne zamera Miroslavu na izjavama da mu nije jasno zašto hoće da ode na grob njegovog oca Živote. - Ne vređa me njegova izjava, jedino mi je žao što nisam upoznao dedu i babu, zato želim da odem na njihov grob - ističe mladić, a na pitanje da li ima neke od Ilićevih osobina, uz osmeh kaže: - Mama kaže da sam pokupio nešto malo od Miroslava, ali da se ona trudi da to iskoreni - iskren je Devin, koji se, dok je u Beogradu, druži s Viktorom, Stefanom i Filipom Živojinovićem. - S njima se uvek osećam kao s braćom, lepo se provodimo i uspevamo dosta toga da obiđemo i vidimo. Volim naše ljude, mentalitet, hranu i, naravno, devojke. One su lepe, komunikativne i vesele, baš onakve kakve se meni dopadaju - priznaje Devin.

Komentari (23)

posmatrac

19.01.2016 10:43

ne znam sta je istina, ali znam da je ova miroslavljeva bivsa mnogo lepa zena

sanjicabre

19.01.2016 10:55

@posmatrac - Jeste,jako je lepa zena,kao sto je i Devin jako lep mladic,iako lici na Miroslava ipak je izrastao u prelepog decka!!!

sanjicabre

19.01.2016 10:45

Jaoooooooooooj Miroslave,gde ce ti dusa :(((( Kakav si ti covek,kad sopstvenog sina ne zelis,da li takav,mozes biti nekome prijatelj???

Monika

19.01.2016 11:08

Rasplakah se,kako divan mladic.Miroslave treba ziveti,tesko je ziveti a biti gresan.Kako je srcu ovog mladica a veoma lici....Sta mislis sta bi ti otac rekao da ga vidi!!!!

Patetika

19.01.2016 11:48

@Monika - Ostavite coveka na miru bre . Kolilo patetike da se coveku pri...e!? Prvo ovo nije mladic vec covek od 30 i kusur godina i kvazi doktor. Verovatno su , kada su culi da je deda umreo , dosli po svoj deo i to je sasvim u redu ali onda neka kazu lepo a ne da se.. kao foke. A ko ovde nije gresan neka prvi baci kamen.

Perla

19.01.2016 11:28

Што се мене тиче, овај певач је завршио каријеру! Да ми имамо поштене клирике, као што немамо, овај човек би био искључен из Цркве као јавни грешник. Ако је он на јавној сцени, а овако бездушан, па он може хиљаде младих људи да повуче за собом. Ово је срамота за нас, зато за мене постоји само - бојкот!

Danica

19.01.2016 11:54

Miroslav je javna licnost, tako da je i ovo deo koji bi trebao malo dostojanstvenije odraditi. Sve bude i prodje, samo deca ostaju. Neka uradi kako oseca u srcu. Volela bih da se upoznaju. Mislim da bi obojici to donelo mir u srcu, nakon pocetnog shoka i zbrke. 'Ajde novinari, ostavite ih malo na miru da to rese. Necete nikog naterati pompeznim naslovima, posebno ne jogunastog Miroslava.

Danica

19.01.2016 11:54

Miroslav je javna licnost, tako da je i ovo deo koji bi trebao malo dostojanstvenije odraditi. Sve bude i prodje, samo deca ostaju. Neka uradi kako oseca u srcu. Volela bih da se upoznaju. Mislim da bi obojici to donelo mir u srcu, nakon pocetnog shoka i zbrke. 'Ajde novinari, ostavite ih malo na miru da to rese. Necete nikog naterati pompeznim naslovima, posebno ne jogunastog Miroslava.

dorcolac

19.01.2016 13:48

@Danica - Miroslav je papučić koji ne sme od žene da upozna rodjenog sina.

lala

19.01.2016 12:40

da li je moguce da su svi ti Ilici tako losi ljudi? Ako je taj Miroslav takav gad, cudi me da makar njegova deca nisu pozelela da upoznaju brata. Nikada vise necu slusati njegove pesme. On je jedan bezdusni ....

nn

19.01.2016 14:56

@lala - lalo,!!! ja slusam Ivka " nikad nije kasno" peva bolje od miroslava. ovakvim ponasanjem miroslav ne zasluzuje postovanje.

miki

19.01.2016 12:53

Nek svako preispita sebe da saznaju da mu muz ili zena imaju vanbracno dete koje ima 30 god kako bi postupili. Dal bi rekli joj super, ajd nek dodje na veceru, treba priznati dete.

Danica

19.01.2016 13:24

@miki - U pravu si! Ja nisam ni mislila da se svi porodicno druze i glume srecnu porodicu, nego samo da se njih dvojica sami upoznaju i porazgovaraju. Posle toga, ne moraju ni da se sretnu ikad vise, ako to ne zele.

zena

19.01.2016 13:14

Ne svidja mi se postupak majke. Izvodi cirkus! da je hteo da ga prizna uradio bi to ranije.Majka se pravi velika majka a spsndjala se sa ozenjenim. Bolje da je cutala i bila dama.

CICA

19.01.2016 13:51

Ovaj dečko više fizički liči na Miroslava nego njegova priznata deca. A Miroslav kaže da je uvek bio "gospodin", pa čini mi se da se sad ne ponaša tako. Ne zbog toga što ne želi priznati ovod dečka kao svog sina već zbog načina na koji komunicira sa svojim kolegama, novinarima i uopšte izjave koje daje su daleko od "gospodskog ponašanja".

snekii

19.01.2016 14:37

Ja nikako nemogu da shvatim zasto bezi ,a bezi miroslav danas od svega sto ima dokaz pa nek tom mladicu pruzi pet minuta sastanka i gotovo ,ali ipak mislim a u to sam i vise ubedzena da iza svega stoji njegova zena zakonita koja i svojoj deci puni glavu i ucenjuje.Ovaj decko ima pravo da ga upozna a on sto je prostak to govori o njemu ali proslost nemoze da izbrise i mogu reci bas je lep momak i cujem po njegovom izlaganju da ima dusu a to je sigurno.Glupi moj dzivdzanu nadzi 5minuta za momka.

Mikica

19.01.2016 14:40

Jedino uporedjenje DNK-koda kod obojice moze da da precizan odgovor o srodstvu. Sve drugo su estradne spekulacije. A nije mi bas jasno zasto "slavni pevac" odbija, bar tako pisu mediji, DNK-test.

ljubica

19.01.2016 15:38

Kako su oboje lepi!!! Ne znam zašto insistiraju da se upoznaju kad Miroslav "beži". Plaši se za karijeru, kao pevač je nenadmašan a kao čovek.......???

Mirjana

19.01.2016 16:46

Jednostavno Miroslav se pokazao kao NULA od coveka. Ne treba ovom decku nista od Miroslava sem dokaza da mu je on zaista bioloski otac, na sta ima pravo. Decko je ostvaren, situiran, obrazovan, a to sto otac bezi od DNK analize , dovoljno govori o Miroslavu. Neka mu ide na dusu, obraza i onako nema. Ostaje mu jos jedino savest, ako je ima !

Duke

19.01.2016 18:08

E moj Miroslave , treba malo da te je sramota! plasis se ? pa vidi sina covece, gde ce ti dusa jadnice! ti si srbin? e moj Miroslave .............

lemi

19.01.2016 20:00

Ovaj "poznati gospodin", kako cujem, prima i tkz nacionalnu penziju, iako ima seosko imanje i izuzetno je komercijalan, vazni su mu i tih pedesetak hiljada din, koji su inace predvidjeni za njegodve kolege umetnike koji nemaju nuznih sredstava za zivot . Za one koji se secaju, drasticno je menjao i politicka opredeljenja u zavisnosti ko je na vlasti. A voli i da se reklamira sa unucima, "licumur". Ovaj momak nije ni prvi ni poslednji kome je cale gnjida i to sa njim ne mora da ima nikakve veze.

Posmatrač

19.01.2016 22:02

Nije njegov, ne palaca jezikom!

Dragomir

20.01.2016 08:45

Пре 40 година није се знало за ДНК.Човек је оженио девојку јер му је рекла да је остала у другоме стању.После пар месеци се показала као неодговорна супруга иако јој је пружен добар живот.Ухватио је у неверству и растали су се.Како је лоше гледала сина центар за социјани рад је најпре желео да зна ЈЕ ЛИ ДЕТЕ ЊЕГОВО.Она је признала да није што је првенствено меродавно. Поменути човек је сазнао ко је прави отац и са њом се до сада никада више није срео!Поменуто дете никада га није посетило.