NA METI KRITIKA Sanju svi osudili zbog vrele akcije sa Carem, on ustao i pred svima stao u njenu zaštitu i branio je
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku "Igre istine" koju organizuje Lepi Mića, naredno pitanje postavio je Aleksandri Nikolić.

Koja priča je kod tebe za Sanju, prva ili druga? - pitao je on.

- Meni je to katastrofa. Ovde se predstavila kao moralna, dala je za pravo da komentariše devojke na grub način, pa sama sebi skočila u stomak. Smatram da se pokajala, jer je mogla da se kotira kao fina i moralna. Prosula je sve što je gradila, palo je u vodu sve kako se predstavljala. Mogla je mnogo bolje da se pokaže, bila je simpatična ljudima. Ovde su ljudi imali samo reči hvale za Sanju, a posle ovoga teško - pričala je ona.

NA METI KRITIKA Sanju svi osudili zbog vrele akcije sa Carem, on ustao i pred svima stao u njenu zaštitu i branio je

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ako je devojka sedam meseci ovde i ovde nije govorila da je svetica, već moralno kritikovala Mimu i Dalilu. Sanja nije sebe predstavila kao sveticu ili bila moralna vertikala, a mi pričamo kao da se ovo desilo sa Anđelom. Više puta je izrazila da joj se sviđam i ja isto tako za nju, stavio sam je u koš dve, tri najzgodnije. Moralne pridike može da joj drži samo Anđela Đuričić. Za sedam meseci devojka koja je izložena muškarcima, ima jedan se*sualan odnos, sa jednim muškarcem, ja joj kapu skidam. Bilo bi fejk da uđemo u vezu, družićemo se i tu sam za nju šta god treba - govorio je Car.

- Ja sam bila inicijator. Mi smo otvoreno pričali... Ko je ovde povređen? Ja sam zadovoljna i srećna, falio mi je se*ualni odnos - ubacila se Sanja.

ZABORAVIO OBEĆANJE, PA IPAK PRIŠAO MIMI Gruja se obratio Mimi u nadi da će se malo više zainteresovati za njega

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zlata

25.04.2022 14:43

Sanja je iskrena devojka i sta je uradila lose.Ludu i zenu bez morala Dalilu ne treba ni slusati jer zena pati da je u centru paznje,da je najbolja,najlepsa,da se sve u zadruzi vrti oko nje.Sanja je institucija za Dalilu.