BRUTALNO ISKRENA Zorica se saoseća sa Zvezdanovom Anom, pa na fin način isponižavala Anđelu
Foto: Printscreen

Žana Đorđević ne predviđa daleku budućnost Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću. Zorica Marković iznela koliko joj je žao Zvezdanove bivše žene Ane, pa tvrdi da Anđela nije iskrena u odnosu sa zadrugarom.

- Iznela sam svoj stav, ne osuđujem ih. Ali Zvezdan nije prestao da voli Anu, može čovek da voli dve žene na različice načine. Ne znam da li će Anđela uspeti da ispuni njegova očekivanja. Ne znam kako će svi njeni prihvatiti ovu situaciju, ako Ana pristane da ostane prijatelj sa Zvezdanom, ne znam kako bi Anđela to podnela. Ona je mlada ima pravo da radi šta hoće, malo je glupo da se baca sada akcenat na nju. Nije morala da se sloni, smatram je mudrijom od njega. On ipak ima 46 godina, ali sa godinama ljudi imaju manje prostora za prave stvari - rekla je Žana, pa dodala:

BRUTALNO ISKRENA Zorica se saoseća sa Zvezdanovom Anom, pa na fin način isponižavala Anđelu

 

 

- Ne kažem da ne mogu da opstanu, ali jako su retki to slučajevi - rekla je ona.

BRUTALNO ISKRENA Zorica se saoseća sa Zvezdanovom Anom, pa na fin način isponižavala Anđelu

 

 

- Pitam se kako je toj ženi. Osećalo se da se nešto dešavalo između njih, u šoku sam iako se to očekivalo, nije fer.Mislim da Zvezdan ima veću emociju, da li su nju privukli njegovi maniri jer je zreo muškarac, mislim da je više u zabludi, jer to nije imala. Bačeno je tih 15 godina sa njegovom ženom, ona je potrošila tolike godine svog života. Jako mi je žao nje. Ona ima 24 godine, ona rodi dete, on će imati 50 godina. Ona je mlada žena, neka im je Bog u pomoći, neka rade šta hoće ali nema smisla prema toj ženi - rekla je ona.

ZA NJU JE TO NAJGORA PREVARA Marija Kulić oplela po Zvezdanu, pa priznala šta mu zamera

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading